HIRMUn rekrytiimin blogi

Seuraa ajankohtaisia asioita myynnistä ja myynnin rekrytoinnista! Blogista löydät työnhakuvinkkejä, tietoa tapahtumista ja myyntikoulutuksista ja tarinoita rekrytoijan arjesta. 

Helpoin tapa hakea on jättää vain yhteystiedot HIRMUn verkkosivuilta Etusivulta. Kerro oma nimi, puhelinnumero, sähköposti ja minkälaista työtä etsit. Tämän jälkeen me soitamme sinulle ja katsomme yhdessä sopivat työmahdollisuudet.

Matka tähän asti on ollut huikea! Huipulla ei vielä olla, mutta hyvällä vauhdille sinne suuntaan ollaan menossa. Pureudutaan nyt kuitenkin hiukan historiaan ja siihen mistä HIRMU on alunperin lähtenyt.

Myyntikoulutus on tarkoitettu työnhakijoille, joilla ei vielä ole hirmuisesti kosketuspintaa suoramyyntiin tai yritysmyyntiin. Koulutus sopii siis mainiosti uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle tai pidemmän työuran tehneelle alanvaihtajille, jolla olisi kiinnostusta hypätä myynnin pariin.

HIRMUlla on mieletön porukka! On ollut huippua rakentaa HIRMUn tarinaa jo kohta neljän vuoden ajan. Helppoa se ei aina ole ollut, varsinkin kun lyhyestä historiasta melkein puolet on käytetty koronan kanssa.