HIRMUn rekrytiimin blogi

Seuraa ajankohtaisia asioita myynnistä ja myynnin rekrytoinnista! Blogista löydät työnhakuvinkkejä, tietoa tapahtumista ja myyntikoulutuksista ja tarinoita rekrytoijan arjesta. 

Ajattelin kerätä muutamia tärkeitä työelämän taitoja, joita jokainen voi oppia ständimyynnin kautta. Ehkä tärkeimpinä nousevat rohkeus, itsensä johtaminen ja ennakkoluulottomuus, mutta kurkkaa mitä muuta voit oppia.

Miltä vuosi 2022 näyttää työmarkkinoiden ja rekrytoinnin osalta? Mitä kannattaa ottaa huomioon osaajien rekrytoinnissa ja mitkä toimenpiteet saattavat tuoda kaivatun kilpailuedun laajasta osaajapulasta kärsiville markkinoille?

Työmarkkinoilla on ollut tänä vuonna poikkeuksellisen paljon liikehdintää ja epävarmuutta. Koronan aikana ihmiset ovat myös alkaneet miettiä mitä elämältään haluavat ja tämä on näkynyt muun muassa siten, että ihmiset ovat vaihtaneet alaa ahkerasti.

Q1. Miten voin hakea?
Helpoin tapa hakea on jättää vain yhteystiedot HIRMUn verkkosivuilta Etusivulta. Kerro oma nimi, puhelinnumero, sähköposti ja minkälaista työtä etsit. Tämän jälkeen me soitamme sinulle ja katsomme yhdessä sopivat työmahdollisuudet.

Matka tähän asti on ollut huikea! Huipulla ei vielä olla, mutta hyvällä vauhdille sinne suuntaan ollaan menossa. Pureudutaan nyt kuitenkin hiukan historiaan ja siihen mistä HIRMU on alunperin lähtenyt.

Myyntikoulutus on tarkoitettu työnhakijoille, joilla ei vielä ole hirmuisesti kosketuspintaa suoramyyntiin tai yritysmyyntiin. Koulutus sopii siis mainiosti uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle tai pidemmän työuran tehneelle alanvaihtajille, jolla olisi kiinnostusta hypätä myynnin pariin.