Kokemuksia yritysasiakkailta ja työnhakijoilta

Toivottavasti saadaan HIRMUhyviä asiakastarinoita ja onnistumisia paljon lisää. Meidän rekrytiimin tavoite on onnistua yhdistämään 5000 myyntityömahdollisuutta ja myynnin osaajaa ympäri Suomea vuoteen 2025 mennessä.

Vauhti kiihtyy matkan edetessä, joten voidaanko tehdä teistäkin meidän referenssi? 

Yhteistyö Hirmun kanssa on sujunut erittäin hyvin, olemme vastuullinen työnantaja ja meille henkilöstö on toimintamme kulmakivi.

Hirmu toi yrityskulttuurimme esiin juuri oikealla tavalla ja otti sen rekrytointiprosessissa huomioon.

Mia

MTB-Siivouspalvelu Oy

HIRMUn videohaastattelut ovat hyviä ja hyödyllisiä. Videot antavat työnhakijoista selkeämmän kuvan jo ennen haastattelua.

Jarno

Talenom

Kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja onnistuneista rekrytoinneista.

Veronica

Quandoo

Kiva lukea näin loman jälkeen positiivista palautetta mitä tullut hakijoilta suoraan meille teidän Hirmun porukan suorittamaa esihaastattelutilannetta kohtaan :)

Tomppa

Kotikonttori

Kiitos teille muutoin erittäin aktiivisista kandien tuomisesta, harvoin olen tehnyt näin aktiivisen rekrytointikumppanin kanssa töitä.

Jenni

Management Events

Yhteistyö on meidän näkökulmasta mennyt oikein hyvin, kandeja on tullut ja hallinnointijärjestelmä on hyvä ja yksinkertainen. On myös kiva, että teidän puolelta on kysytty palautetta toiminnasta ja kandeista ja näin on saatu toimintaa vielä helpommaksi / tuottavammaksi.

Tomas

Toteemi

Kokemuksia työnhakijoilta

Meidän rekrytiimi palvelee myös työnhakijoita käsittämättömän kovalla ammattitaidolla ja innolla. 

Sain teidän kautta tarjouksen jo yhdestä ajanvaraustyöstä, otin tarjouksen vastaan ja teinkin hetken näitä töitä. Tämä ei kuitenkaan vastannut omia odotuksia, eikä provisiopalkkausmalli ole aikuiselle millään tavalla edullinen. Nyt kuitenkin sain vielä oman alan töitä extrausmerkeissä loppukesäksi, joten työnhaku ei ole enää ajankohtaista itselle, onneksi. Kiitos kuitenkin hyvästä palvelusta jota teiltä sain :)

Elsa

Laitoin hirmun kautta työhakemuksen ja rekrytoija soitti minulle jo heti seuraavana päivänä. Sain häneltä hyviä neuvoja ja apua työnhakuun sekä häntä kiinnosti aidosti auttaa minua. Ihan mahtavaa palvelua, kiitos!

Bekim

Hirmu oli ainoa rekryfirma, josta oli positiivista hyötyä

Otto

Hatunnosto, hakuprosessina todella miellyttävä ja hakijana tuli aivan arvostettu olo yhteydenotosta.

Kalle

Tänään ensimmäinen työpäivä ja se oli unohtumaton. Kiitos avusta, luottamuksesta ja ensiluokkaisesta yhteistyöstä! Tämä merkitsee minulle todella paljon. Terkut kaikille toimistolla

Åke

Allright, selvä homma! Ootan innolla yhteydenottoa. Kiitti vielä palvelusta, meni tosi sulavasti ja ammattimaisesti tää rekryprosessi. Osa kavereista ois todennäkösesti kiinnostunu ni mä suosittelen tätä heille ja annan teidän sähköpostin

Miko

Luodaanko lisää hyviä kokemuksia?

Tavataan virtuaalisesti ja keskustellaan miten voimme tuoda toisillemme lisäarvoa. Samalla jaan vinkkejä miten olemme rekrytoineet yli 750 myynnin ammattilaista ja auttanut yli 130 yritystä kasvattamaan omaa liiketoimintaa.