HIRMUn rekrytointipalvelut

Työnantajakuva
Työnantajakuva

Työnantajakuvan kehittäminen 

alkaen 1500€ alv 0%

Onko teillä haasteita saada ansaitsemaanne huomiota työpaikoillenne? Onko hakijoiden määrä riittämätön tai eivätkö sopivalla osaamisella varustetut henkilöt huomaa hakujanne? Tunnetteko, että yrityksenne tai koko alanne ei ole tarpeeksi tunnettu...

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Suorahaku
Suorahaku

Suorahaku 

alkaen 5000 € alv 0%

Myyntitehtäviin liittyvää suorarekrytointia voidaan toteuttaa johtotason tehtävien lisäksi myös muun tasoisiin myynnin tehtäviin (B2C ja B2B).  Tiiminvetäjät, myyntipäälliköt ja myyntijohtajat tai muut myyntiin liittyvät toimihenkilö ja esihenkilörekrytoinnit...

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ 

Suorarekrytointi
Suorarekrytointi

Suorarekrytointi 

alkaen 3000 € alv 0%

Mikäli etsit tehokasta tapaa löytää uusia työntekijöitä yrityksellesi, suorarekrytointi on hyvä vaihtoehto. Se mahdollistaa myös henkilön soveltuvuuden arvioinnin kolmannen osapuolen toimesta, jolloin väärien rekrytointien riski pienenee....

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Tehokas työpaikkailmoitus
Tehokas työpaikkailmoitus

Moderni työpaikkailmoitus 

alkaen 490 € alv 0%

Hyvällä työpaikkailmotuksella puhuttelet oikeaa hakijaprofiilia, saat hyviä hakemuksia ja rakennat työantajamielikuvaa.Myynnillisen työpaikkailmoituksen luominen on HIRMUn bravuuri, jonka tarkoitus on tuottaa määrällisesti ja laadullisesti juuri oikeanlaisia hakemuksia.  

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Sosiaalisen median kampanjat
Sosiaalisen median kampanjat

Sosiaalisen median kampanjat 

alkaen 490 € alv 0%

Suunnittelemme asiakkaan kulttuuriin ja hakijaprofiiliin sopivan mediakokonaisuuden, johon toteutamme sovitun pituisia rekrytointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen ohjaavia markkinointikampanjoita. TikiTok, Instagram, Linkedin ja Facebook. 

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Myyntikoulutukset
Myyntikoulutukset

Myyntikoulutukset 

alkaen 900 € alv 0%

Järjestämme räätälöityjä myyntikoulutuksia ja workshoppeja asiakkaidemme myyntitiimeille, jotka keskittyvät myynnin kasvuun, ratkaisumyyntiin, asiakashankintaan ja buukkaukseen niin toimistolla, kentällä kuin ständilläkin (B2B ja B2C).

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Varaa veloitukseton konsultointi

Teemme myynnin suorahakua ja rekrytointia poikkeuksellisella tavalla ja mielenkiintoisimpia yhteistyömahdollisuuksia onkin päästä täyttämään haastavia myyntipositioita. 

Esimerkiksi myynnin esihenkilötehtävissä suorahaku rekrytointi tai sen ja avoimen haun yhdistelmä ovat tavallisimmat vaihtoehdot yhteistyölle. Varaa yhteistä aikaa alta olevasta kalenterista niin jutellaan tarkemmin rekrytoinnin tavoista ja yhteistyömalleista!

Rekrykonsulttimme työskentelevät hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa paikallisesti ja valtakunnallisesti, kaikilla toimialoilla. Pyydä rohkeasti lisätietoja ja verkostoidu meidän kanssa esimerkiksi Linkedinissä. Yhteystiedot "Tiimi" sivuilla.

Kyseessä voi olla yritysmyynnin (B2B-myynti) tai kuluttajamyynnin (B2C-myynti) myyntitehtävä, etätyötehtävä, esihenkilö- tai muu myynnin vastuutehtävä, me HIRMUlla etsimme sopivia työnhakijoita, haastattelemme, arvioimme ja suosittelemme parhaat työnhakijakandidaatit toimeksiantajallemme. Tehokkaan rekrymarkkinoinnin, kattavan hakijaverkoston ja osaavan rekrytointitiimin ansiosta uskomme, että pystymme palvelemaan yrityksiä ympäri Suomea toimialasta riippumatta. 

Suorahaku rekrytointi on loistava tapa kohdistaa hakua ja löytää tarkoin valituilla kriteereillä omaavia kandidaatteja. Myös hiljainen- ja anonyymihaku ovat yhteistyön mahdollisia rekrytointitapoja. Kysy lisää! 

Tai lähetä meille yhteydenottopyyntö