HIRMUn rekrytointipalvelut

Teemme myynnin suorahakua ja rekrytointia poikkeuksellisella tavalla ja mielenkiintoisimpia yhteistyömahdollisuuksia onkin päästä täyttämään haastavia myyntipositioita. Varaa yhteistä aikaa alta olevasta kalenterista niin jutellaan tarkemmin rekrytoinnin tavoista ja yhteistyömalleista!

Rekrykonsulttimme työskentelevät hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa paikallisesti ja valtakunnallisesti, kaikilla toimialoilla. Pyydä rohkeasti lisätietoja, verkostoidu meidän kanssa esimerkiksi Linkedinissä. Yhteystiedot "Tiimi" sivuilla.

Kyseessä voi olla yritysmyynnin tai kuluttajamyynnin myyntitehtävä, etätyöpaikka, esihenkilö tai muu myynnin vastuutehtävä, me HIRMUlla etsimme sopivia työnhakijoita, haatattelemme, arvioimme ja suosittelemme parhaat työnhakijakandidaatit toimeksiantajallemme. Tehokkaan rekrymarkkinointimme, kattavat hakijaverkostomme ja osaavan rekrytointitiimin ansiosta uskomme, että pystymme palvelemaan yrityksiä ympäri Suomea toimialasta riippumatta. 

Rekrytointikampanjat
Rekrytointikampanjat

Rekrytointikampanjat ja markkinointi

Rekrytointikampanja tukee kaikkia yhteistyömalleja. Rekrytointipalveluihin kuuluvat mm. markkinointimateriaalien graafisen ilmeen, tekstisisällöt, työpaikkailmoitusten kirjoittamisen, niiden julkaisut ja työpaikkoihin liittyvän kampanjakokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen. 

Suorahaku ja suorarekrytointi
Suorahaku ja suorarekrytointi

Suorahaku ja suorarekrytointi

Myyntitehtäviin liittyvää suorarekrytointia voidaan toteuttaa kaiken tasoisiin positioihin (B2C ja B2B). Ajanvaraajat, telemarkkinoijat, ständimyyjät, suoramyyjät, yritysmyynnin osaajat, tiiminvetäjät, myyntipäälliköt ja myyntijohtajat tai muut myyntiin liittyvät toimihenkilö ja esihenkilörekrytoinnit. 

Työhakemusten välittäminen
Työhakemusten välittäminen

Työhakemusten välittäminenaaaaa

Työnhakijoiden hakemusten välittäminen on kevyt ja nopea tapa tehostaa yrityksen omaa rekrytointia. Muutaman mitattavan kriteerin perusteella jaetaan sovittu määrä hakijoiden työhakemuksia, jotka asiakasyritys pääsee itse haastattelemaan. 

Tehokas työpaikkailmoitus
Tehokas työpaikkailmoitus

Tehokas työpaikkailmoitus

Mikäli yritys haluaa itse tavoittaa myyntialan osaajia  houkuttelevalla ilmoituksella ja toteuttaa itse rekrytointimarkkinointia, tämä voi sopia sinun yritykselle! Myynnillisen työpaikkailmoituksen luominen on HIRMUn bravuuri, jonka tarkoitus on tuottaa joko määrällisesti tai laadullisesti juuri oikeanlaisia hakemuksia. 

Sosiaalisen median kampanjat
Sosiaalisen median kampanjat

Sosiaalisen median kampanjat

Suunnittelemme asiakkaan kohdeyleisölle sopivan mediakokonaisuuden, johon toteutamme sovitun pituisia rekrytointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen ohjaavia markkinointikampanjoita. Yleisimmät sosiaalisen median kanavat, joita hyödynnämme ovat TikiTok, Instagram, Linkedin ja Facebook. 

Myyntikoulutukset
Myyntikoulutukset

Myyntikoulutukset rekryn tukena

Toteutamme myyntikoulutuksia asiakkaidemme myyntitiimeille, jotka keskittyvät myynnin kasvuun eli pureudumme asiakashankintaan ja  ajanvaraukseen puhelimella tai myyntitulosten parantamiseen kentällä/ ständillä. B2B ja B2C.

Teemme myös koulutusohjelmia työnhakijoille, joihin asiakkaat voivat osallistua ja löytää sen kautta uusia myyjiä omaan tiimiinsä. 

Varaa 30min etätapaaminen alta - käydään läpi yhteistyön mahdollisuudet

Tai lähetä meille yhteydenottopyyntö alta