Verkostoidu HIRMUn ja sen rekrytiimin kanssa


Rekrytoimme myyjät kaikentasoisiin myyntitehtäviin

Henkilöstöpalvelu HIRMUn avainhenkilöt ovat toimineet rekrytointi- ja myyntitehtävissä jo yli 20 vuotta ja erityisesti aktiivisen myynnin tehtävät ja haastavat positiot ovat tulleet tutuksi. Erityisesti myyntityön, suorahaun ja rekrytoinnin osaaminen tekee meistä parhaan yhteistyökumppanin tavoittamaan osaajat juurikin myyntitehtäviin! 

Meillä on HIRMUkova into auttaa ja oikeasti kasvattaa yritysten toimintaa, koska sen me osaamme!  

Ymmärrämme työnhakijoiden ja työnantaijen tarpeita

Erilaiset myyntiympäristöt ja myyntitehtävät ovat meille HIRMUlaisille todella tuttuja. Tiedämme, mitä vaaditaan niin työnhakijalta kuin työpaikaltakin, jotta onnistutaan rekrytoinnissa. 

Apunasi onnistumiselle omistautunut tiimi

Rekrytiimin ja rekrykonsultin arjessa paiskitaan töitä hyvällä energialla - tulosta ja laatua teemme tosissamme. Tiimimme jäsenet ovat  rekrytoinnin asiantuntijoita, joiden työpanokseen ja hakijasuosituksiin voit luottaa! 

Kokonaisuudessaan tiimimme koostuu myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet juuri myyntitehtävien rekrytointeihin ja headhuntaukseen alasta riippumatta. HIRMUn tiimi sulautuu loistavasti myös osaksi yrityksesi rekrytointitiimiä, tuemme rekrytointiprosessia ja rekrytoivaa esimiestä koko yhteistyön ajan. 

Tule kahville meidän toimistolle Helsinkiin! 

Kun pirautat etukäteet, niin saadaan tarjoilutkin kohdalleen samalla kun jutellaan :)

Yhteystiedot

Henkilöstopalvelu Hirmu 

Haartmaninkatu 4, rakennus 14, 

00290 Helsinki