Tekninen yritysmyyjä, Lyth-Instrument

Riihimäki, Uusimaa

Työ sisältää vanhojen asiakkaiden kontaktointia, uusasiakashankintaa ja tuotekyselyihin vastaamista Etelä-Suomen alueella. 

Sinulle tarjotaan vakituinen työsuhde, kiinteä kuukausipalkka 2500€/kk + myyntiprovisiot sekä, mahdollisuuden edetä sisällä yrityksessä, ja osittaisen etätyömahdollisuuden. 

Hakijalta odotetaan myyntikokemusta tai teknistä koulutusta, motivaatiota oppimiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvuutta, oman auton ja ajokortin sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntipäällikkö (B2B)

Pirkanmaa

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat Suomen Teollisuustyökalut Oy:n tuotteiden myynnistä Pirkanmaan alueella. Vastaat niin uusien asiakkaiden hankinnasta kuin asiakassuhteiden jatkuvuudesta.  Työssäsi esittelet korkealaatuisia ammattikäyttöön suunniteltuja työkaluja ja koneita, ja asiakkaat saavat mahdollisuuden kokeilla niitä käytännössä. 

Palkkamalli on joustava takuupalkka 1000-2000€/kk osaamistason mukaan, mutta on mahdollista tehdä työtä myös yrittäjäpohjaisesti. Keskiansiot työssä ovat 3000-4000€/kk.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Yritysmyyjä (B2B) HIRMUlle

Helsinki, myös etätyö

Vastuullasi on uusien asiakasyritysten etsiminen ahkeralla ja oma-aloitteisella myyntiotteella. Palvelumyynnin kokemus katsotaan eduksi. 

Työssä prospektoit ja buukkaat omat tapaamisesi. Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan, sekä teet tarjouksia ja vastaat sopimuksista.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat yritysmyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus yritysmyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!