Sales Manager Rebl Eatsille

Pääkaupunkiseutu

Kansainvälinen startup!

HIRMU etsii Rebl Eatsille uusia, mahtavia tyyppejä myyntitiimiin Helsinkiin vauhdittamaan yrityksen kasvua. Tässä työssä pääset olemaan osa yrityksen tavoitetta olla tulevaisuuden suunnannäyttäjä elintarvikealalla.

Rebl Eats on pohjoismainen startup yritys, jonka tavoitteena on vauhdittaa terveellisen syömisen liikettä. Rebl Eats tekee kasvipohjaisia versioita ikonisista ruoista.

Kannustavaa palkkamalli, joka muodostuu kiinteästä 1500e pohjapalkasta ja provisioita, joiden avulla pohjapalkka on tarkoitus tuplata.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Tekninen myyjä Würthille

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kotka, Hamina

Teknisestä työ- tai koulutustausta on etua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen. Tehtävässä onnistuu parhaiten esimerkiksi rakennus- , teollisuus-, kuljetus-, kunnossapito- tai huoltoalan työkokemuksella. Aikaisempi myyntikokemus yllä olevien alojen tuotteista katsotaan eduksi.

Työtehtäviin perehtyminen tapahtuu työskentelemällä aluksi sovitulla yhdestä pääkaupunkiseudun Würth Centereistä, josta siirrytään noin puolen vuoden koulutusajan jälkeen myyntiedustajaksi. Centerillä on kiinteä kuukausipalkka, kun taas edustajana olet reilulla ja kannustavalla tulospalkalla.

Lue lisää ja lähetä hakemus tehtävään klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Ilona.Worksille

Helsinki

Ilona.works on kuumimpien start-upien listalla sijalla 15. joten pääset mukaan start-up maailmaan suoraan voittajajoukkueeseen. Ilona.works on veroitukseton palvelu, josta yrittäjä saa kaikki tarvitsemansa palvelut yritykselleen yhdestä paikasta ja alimman hinnan takuulla. Ilona.Worksin porukka on aidosti yrittäijen puolella, koska palvelu ei maksa yrittäjille mitään!

Pääasiallinen vastuualueesi on uusien yrittäjien kontaktointi ja heidän tilanteen kartoitus, jotta voit tarjota mahdollisia kustannussäästöjä tai parempia palvelukokonaisuuksia heidän arkeen.

Lisäksi tehtävänäsi on pitää huolta asiakassuhteista ja rakentaa omaa asiakassalkkua. Työskentelet osana myyntitiimiä jossa kollegat ja esimiehesi auttavat, sparraavat ja pitävät huolen, että onnistut. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Yrityssähkömyyjä Lumme Energialle

Turku, Oulu

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä ja pystyvät työskentelemään sekä etänä että liikkumaan tarvittaessa asiakastapaamisiin. Sähkönmyynnin kokemus ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Lumme Energian asiakas- ja myyntiedustajana pääset myymään ensisijaisesti pk-yritysten energian hankintaan liittyviä ratkaisuja. Matkan varrella sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja palveluiden tarjoamista ympäristöystävällisiin ja huippu laadukkaisiin aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköauton latauspisteisiin.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit pääosin etänä, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. Asiakashankinnan lisäksi työarki sisältää aktiivista asiakassuhteiden kehittämistä ja niiden syventämistä kohti pitkäaikaista kumppanuutta.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.  

Aurinkosähkömyyjä (B2B), Lumme Energia

Tampere

Tulevalla Lumme Energian yritysmyyjällä on aito halu auttaa asiakkaita pitkäjänteisesti viiden tähden palveluasenteella. Lumme Energia arvostaa asiakkuuksien kehittämistä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita aina kumppanuuteen saakka. Oma-aloitteisuus ja lets go -asenne ovat myös kulmakiviä työssä onnistumisessa.

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä. Kokemus aurinkosähköjärjestelmistä ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan myös eduksi.

Lumme Energian yritysmyyjänä pääset myymään ensisijaisesti pk-yrityksille, taloyhtiöille ja maatalouksille liittyviä ratkaisuja. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.  

Yritysmyyjä (B2B) HIRMUlle

Helsinki, myös etätyö

Vastuullasi on uusien asiakasyritysten etsiminen ahkeralla ja oma-aloitteisella myyntiotteella. Palvelumyynnin kokemus katsotaan eduksi. 

Työtehtävässä vastaat seuraavista:

  • Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamiset
  • Tapaat aktiivisesti puhelimitse/videopuhelulla asiakasyritysten esimiehiä, henkilöstöä ja liikkeenjohtoa
  • Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
  • Teet itse tarjoukset ja vastaat sopimuksista
  • Olet tiiviissä yhteistyössä HIRMUn rekrytiimin kanssa
  • Vastaat omasta myyntipanoksestasi tavoitteellisesti ja seuraat myynnin mittareidemme avulla päivittäin omaa kehitystäsi

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Projektimyyjä Valokuituselle

Jyväskylä, Pääkaupunkiseutu, Tampere

B2B. Yritysmyyjänä keskustelet valokuidun tuomista eduista ja mahdollisuuksista taloyhtiön edustajien kanssa. Tehtävänäsi on esitellä taloyhtiöiden asukkaille ja hallituksille palvelukonseptia mm. pitämällä infotilaisuuksia.

Vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista aina tarpeen kartoituksesta sopimukseen saakka ja tähän matkaan kuuluu muun muassa asiakashankinta, info-tilaisuuksien järjestäminen, yhteydenpito yhtiöiden asukkaisiin, tarjousten tekeminen ja hankkeiden klousaaminen.

Myyntityökokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta työssä onnistumisen kannalta persoonallasi ja positiivisella lets go -asenteella on isompi merkitys. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Sales Manager Offerillalle

Pääkaupunkiseutu

Työnkuvaasi kuuluu koko myyntiprosessi aina prospektoinnista uusasiakashankintaan ja olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon. Työskentely tapahtuu niin sähköpostitse, puhelimitse kuin (etä)tapaamistenkin kautta toimistolta Helsingin Sörnäisistä tai sujuvasti etänä. Mikäli olet kiinnostunut etätyöstä, pystythän kuitenkin käymään säännöllisesti toimistolla.

Sales Managerina olet siis tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa ja yrityksen kasvutarinassa. Asiakassalkun kartuttamisen lisäksi kehität aktiivisesti asiakassuhteita ja pyrit syventämään niitä kohti pitkäaikaista kumppanuutta.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat yritysmyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus yritysmyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!