Myyntiedustaja (B2B) HIRMUlle

Helsinki

Myyntiedustajan tehtäviin kuuluu uusien asiakasyritysten etsiminen aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat tapaamisten järjestämisestä, konsultoit asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan, teet tarjoukset ja neuvottelet toimeksiantosopimukset.

HIRMU tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä etänä, hyvän perehdytyksen sekä työvälineet tehokkaaseen työskentelyyn. Palkkamallina toimii provisio, jossa ansiot ovat 2500-5000€/kk. Myös kevytyrittäjyys mahdollisuus on saatavilla.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Buukkari (B2B) HIRMUlle

Helsinki, myös etätyö

HIRMUlla buukkarin tehtävässä etsit uusia asiakasyrityksiä ahkerasti ja oma-aloitteisesti. Työhön kuuluu asiakastapaamisten prospektoimista ja buukkaamista sekä asiakkaiden tukemista heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaa

Tarjoamme mahdollisuuden kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työhön, mahdollisuuden työskennellä etänä sekä hyvän perehdytyksen ja työvälineet työhön. Palkkamallina toimii provisio jossa keskiansiot ovat 2000-4000€/kk.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat yritysmyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus yritysmyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!