Myyntiedustaja Kotikolmoset Oy:lle 

Uusimaa

Etsimme uutta myyntiedustajaa Kotikolmoset Oy:lle Uudellemaalle. Pääset myymään sisäremontteja asiakaslähtöisesti avaimet käteen periaatteella osana kannustavaa ja kilpailuhenkistä myyntitiimiä. 

Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta ei este hakemiselle. Uudelle työntekijälle tarjotaan takuuprovisio,  kattava perehdytys, kannustava työyhteisö ja mahdollisuus edetä uralla. Odotamme hakijalta aktiivista asennetta, kilpailuhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja omaa autoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Vesivekille

Uusimaa

Saat hyvän perehdytyksen työhön ja jatkuvaa myyntikoulutusta arjessa. Työarjessa keskityt asiakashankintaan, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen.

Työ on liikkuvaa ja pääset omalla tekemiselläsi vaikuttamaan palkkaasi, joka muodostuu kiinteästä osasta (2000€/kk) kuuden kuukauden ajan sekä provisiosta. Tiimin keskiarvoansiot liikkuvat noin 3500 - 5000 € välillä kuukaudessa!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Account Manager valokuituprojektiin

Uusimaa, Turku, Useita paikkakuntia

Tehtävänäsi on edistää valokuidun myyntiä luomalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita. Voit asua missä päin Suomea tahansa, mutta olet valmis matkustamaan työssäsi. Työskentelet maanantaista perjantaihin sovitulla paikkakunnalla ja saat viikonloput vapaata. Työsuhde on vakituinen ja täysipäiväinen, ja työajat ovat joustavia.

Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta 1500€/kk ja provisiosta, joka maksetaan palkan päälle heti ensimmäisestä kaupasta alkaen. Tavoiteansio on 3500-4500€/kk, eikä palkkakattoa ole. Lisäksi saat kilometrikorvaukset ja asumisen järjestetään. Työarjessa on myös 11€ ateriakorvaus, joka tuplaantuu yöpymisen yhteydessä.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu, Pori, LPR, PKS

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat suoramyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus suoramyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!