Myyntiedustaja Kattoyksikkö

Helsinki

Etsinnässä myyntiedustaja kasvavaan yritykseen Kattoyksikköön Helsinkiin. Työ tehtäviisi kuuluu asiakashankinta, myyntitapaamiset ja kauppojen klousaus. Työarki on liikkuvaa kun pääset tapaamaan asiakkaita kasvotusten. Yritys tarjoaa myyntiedustajille tarvittaessa työauton.

Työssäsi pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi motivoivalla palkkamallilla, joka koostuu provisioista ja tavoitteisiin perustuvista bonuksista. Hakijalta toivotaan pitkäjänteistä ja aktiivista otetta myyntityöhön, sekä halua kehittyä! Työ vaatii B-ajokortin. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Kotikolmosille

Uusimaa

Etsimme uutta myyntiedustajaa Kotikolmoset Oy:lle Uudellemaalle. Pääset myymään sisäremontteja asiakaslähtöisesti avaimet käteen periaatteella osana kannustavaa ja kilpailuhenkistä myyntitiimiä.

Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta ei este hakemiselle. Uudelle työntekijälle tarjotaan takuuprovisio, kattava perehdytys, kannustava työyhteisö ja mahdollisuus edetä uralla. Odotamme hakijalta aktiivista asennetta, kilpailuhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja omaa autoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Aluemyyntiedustaja KilpiKatoille

Helsinki

Aluemyyntiedustajana työskentelet suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa, rakentaen uutta tiimiä ja huolehtien asiakastyytyväisyydestä. Tehtävässä menestyy työtäpelkäämätön henkilö, joka tuntee ovimyynnin arjen ja on valmis rakentamaan asiakassuhteita.

Palkkamalliin kuuluu pohjapalkka + provisio, ja keskiansiot ovat noin 4000€/kk. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, työauton ja laadukkaan palvelun myytäväksi. Toivomme sinulta ajokorttia, asiakaslähteisyyttä, aktiivisuuttaa, ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Kiinteistönvälittäjä, Top House

Uusimaa, Lahti, Jyväskylä

Top House LKV Oy etsii kiinteistönvälittäjää Uudenmaan, Päijät-Hämeen tai Jyväskylän alueelle vakituisen kokoaikaisen työn luotettavassa ja työntekijöistään välittävässä organisaatiossa. Top Housella on mahdollisuus etätyöhön.

Palkkamallimme on reilu ja motivoiva, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myyntikohteiden sijaintiin. Toivomme hakijalta kokemusta kiinteistönvälityksestä tai rahoitus/pankkialan taustaa, pitkäjänteisyyttä, tuloshakuisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Kiinteistönvälittäjä, DreamHouse LKV

Helsinki, Espoo, Vantaa

DreamHouse LKV Oy etsii intohimoista ja yritteliästä kiinteistönvälittäjää liittymään pitkäjänteiseen ja osaavaan tiimiin. Tässä tarjotaan mahdollisuus vakituiseen työhön pääkaupunkiseudulla tai sen ulkopuolella, jossa voit ansaita provisiolla keskimäärin 4000-6000€/kk ilman palkkakattoa. Työskentelet vapaasti kotitoimistosta käsin, huolehtien myytävien asuntojen myynnistä ja aktiivisesta asiakashankinnasta.

Toivomme sinulta LKV-pätevyyttä, aiempaa kokemusta asuntomyynnistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yrittäjähenkistä asennetta. Liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat suoramyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus suoramyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!