Myyntiedustaja Vesivekille

Uusimaa

Saat hyvän perehdytyksen työhön ja jatkuvaa myyntikoulutusta arjessa. Työarjessa keskityt asiakashankintaan, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen.

Työ on liikkuvaa ja pääset omalla tekemiselläsi vaikuttamaan palkkaasi, joka muodostuu kiinteästä osasta (2000€/kk) kuuden kuukauden ajan sekä provisiosta. Tiimin keskiarvoansiot liikkuvat noin 3500 - 5000 € välillä kuukaudessa!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja, Hedengren

Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

HIRMU hakee ahkeria ja suoraselkäisiä kandidaatteja, joilla on into oppia paremmaksi myyjäksi. Vauhdita siis myyntiuraasi ja hae monipuolisten sisäilmapalveluiden myyntiedustajaksi.

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Myyntiedustaja Lumme Energialle

Oulu, Seinäjoki, Kajaani, Rovaniemi

Lumme Energian myyntiedustajana pääset myymään ympäristöystävällisiä ja huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä omakotitaloihin, mökkeihin, maatiloille ja taloyhtiöille. 

Aikaisemmasta myyntikokemuksesta on apua haussa. Myös sähkö- tai aurinkopaneelimyynnin kokemus tai Lumme Energian palveluihin soveltuva tekninen tausta katsotaan eduksi.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja KattoCenterille

Lahti, Kouvola, Tuusula

Kattocenterillä pääset myymään kattoremontteja, tiilikaton pinnoituksia sekä aurinkosähköä. Toki voit halutessasi keskittyä myymään esimerkiksi pelkästään aurinkovoimaloita. Tämä työ on taatusti hauskaa sekä mielekästä ja pääset työskentelemään loistokollegoiden kannustavassa seurassa. Aiemman työkokemuksen puute ei ole este valinnalle. Sinulle tarjotaan koulutus ja hyvät ansiomahdollisuudet.

Työnkuvasi koostuu uusasiakashankinnasta, asiakaskäynneistä, tarjousten tekemisestä, kauppojen klousaamisesta ja kohteiden kuntokartoituksista. Vastaat siis omista asiakkaista ja asiakassuhteiden hoitamisesta. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Tekninen myyjä, JR-Kodit

Jyväskylä, Tampere, Seinäjoki

HIRMU metsästää JR-Kodeille oma-aloitteista myyntiedustajaa, joka tykkää liikkuvasta työstä, asiakkaiden auttamisesta ja on kiinnostunut mm. aurinkopaneeleista.

Myyntiedustajana vastaat koko myyntiputkesta; asiakashankinta, tapaamisten buukkaus, asiakaskäynnit, tarjousten tekeminen ja kauppojen tekeminen. Olet myös ahkerasti läsnä asiakkaiden kanssa projektien toteutusten aikana, jotta voit varmistaa positiivisen kokemuksen ja onnistuneen projektin loppuun viemisen. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Ratkaisumyyjä Lämpöpartiolle

Pks, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Lappeenranta, Kouvola

Tässä työssä pääset osaksi joukkoa, josta ei yhdessä tekemisen meininkiä puutu ja jonka jäsenet tukevat toisiaan kehittymään myynnin parissa sekä menestymään.

Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden kontaktointi omalla vastuualueellasi, energiakartoitusten sopiminen ja toteutus, sekä asiakkaan auttaminen parhaan ja soveltuvimman energiaratkaisun valinnassa.

Asiakaskontaktien hankintaan saat kuitenkin jatkuvaa tukea aktiiviselta markkinointitiimiltämme. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu, Pori, LPR, PKS

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Kattomyyjä Suomen Kattokeskukselle

Kirkkonummi, Nurmijärvi, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio

Kattoremontit ovat pientaloasujille välttämättömiä, joten tällä alalla asiakkaat eivät lopu kesken. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, tapaamiset asiakkaiden luona, kohteiden kuntokartoitukset ja tarjousten tekeminen, kauppojen klousaaminen sekä valmiiden kohteiden luovutukset. 

Huolehdit siis itse asiakkaistasi läpi koko myyntiprosessin ja varmistat näin heidän tyytyväisyytensä. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta teet silti läheistä yhteistyötä asentajien kanssa.

Aikaisempi kokemus rakennus- ja myyntialasta auttaa sinua tehtävän omaksumisessa, mutta ei ole välttämätöntä siinä onnistumisen kannalta.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat suoramyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus suoramyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!