Myyntipäällikkö Renoalle

Pori, Lappeenranta, Turku

Työtehtäväsi koostuvat mm. oman myynnin tekemisestä, oman tiimisi tuloksen seurannasta sekä myynnin valmennuksesta. Ensitöiksesi pääset rakentamaan itsellesi unelmatiimin ympärillesi!

Pääset huippuun tiimiin, jossa työyhteisö on tiivis ja kannustava. Jokaisen työpanostasi arvostetaan ja tämä näkyykin suoraan myös työtyytyväisyyskyselyiden hyvänä tuloksena. Et jää työssä yksin vaan saat täyden tuen muilta renoalaisilta.

Mikäli olet kunnianhimoinen, positiivisten lasien läpi maailmaa tarkkaileva ja tykkäät työskennellä talotekniikan palveluiden parissa, saatat olla juuri sopiva kandidaatti!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Team Leader Valokuituselle

Tampere, Jyväskylä

Team Leaderina sinun työtehtäviisi kuuluu oman myynnin lisäksi sekä noin 5 hengen tiimin yksilöiden että tiimin yhteisten tavoitteiden seuraaminen ja kehittäminen. Lisäksi sparraat oman tiimin myyjiä ja ratkaiset heidän myynnin haasteita.

Yritysmyyjänä keskustelet valokuidun tuomista eduista ja mahdollisuuksista taloyhtiön edustajien kanssa.

Esimieskokemus aktiivisen myynnin ympäristöstä katsotaan eduksi valintatilanteessa. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat, esihenkilötehtävät

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus esihenkilötehtäviin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!