Valitse sinua kiinnostava kategoria


Yritysmyynnin koulutus workshop (B2B) 4h

Pääkaupunkiseutu

HIRMU järjestää myyntikoulutuksen, joka sopii yritysmyynnistä kiinnostuneille ja hiukan myyntikokemusta kartuttaneille (vähintään 6kk)

Mikäli samaistut johonkin alla olevista tilanteista niin uskomme, että koulutuksesta on työurallesi apua!

  • Houkutteleeko ura myynnin parissa, mutta yritysmyynnin kokemus uupuu
  • Kuuletko kavereilta, että sinä olisit hyvä myynnissä, mutta et ole vielä tehnyt peliliikkeitä töiden hakemisen suhteen
  • Sinulla on jo kokemusta esimerkiksi telemyynnistä tai ständimyynnistä tai kaupan alalta esimerkiksi operaattorin liikkeestä tai Gigantista, mutta nyt haluat viedä urasi seuraavalle tasolle ja siirtyä yritysmyynnin pariin
  • Olet rakentanut uraa täysin eri tehtävissä, mutta nyt kiinnostaisi vaihtaa alaa ja kouluttautua myynnin pariin

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Koulutus on neljän tunnin mittainen tiivis workshop, jossa pääset oppimaan asiakashankinnan ensiaskeleet, kehittämään neuvottelutaitoja ja haastamaan itseäsi samanhenkisessä porukassa.

Koulutuksen agendalla on myynnin teoriaa, käytännön harjoitteita asiakashankinnan tilanteissa sekä konkreettisia harjoitteita tapaamisten buukkaamiseen tai tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

MITÄ HYÖTYÄ?

Tämän jälkeen sinulla on arvokasta tietoa ja kosketuspintaa myyntiarjesta. Koulutuspäivä antaa sinulle valmiuksia suoriutua myynnin tekemisestä paremmin ja tehokkaammin. HIRMUlla on useita työmahdollisuuksia, joihin sinulla on mahdollisuus hakea koulutuksen jälkeen!

Olit sitten myynnistä kiinnostunut vastavalmistunut tai myynnin pariin hyppäävä alanvaihtaja, tämä on sinun tilaisuutesi saada jalka oven väliin myyntialalle!

Ja mikä parasta, koulutus ei maksa sinulle yhtikäs mitään! (ARVO 490 €)

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan klikkaamalla tästä  


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!