Myyntiedustaja, Fortum-projekti

Helsinki, Uusimaa, Useita kaupunkeja

HIRMU etsii Myyntikoutsien suoramyyntitiimiin vahvistuksia Fortum-projektiin. Myyntikoutsit valmennusta myyjiä uransa alkuvaiheessa, mutta ovat myynnin prosesseissa tukena läpi työuran. 

Myyntityö tapahtuu kasvotusten ständeillä ja kauppakeskuksissa ympäri Suomen, ja tarjoaa reissumahdollisuuden. Työssä saat työkaluja myynnin kehittämiseen ja tavoitteena on yhdessä menestyä kasvotusten myynnissä ja kilpailuttaa kuluttajien sähkösopimuksia. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Multimarket -myyjä Liveringille

Uusimaa, Tampere 

Tässä työssä voit tarjota mahdollisuuksia kotitalouksille erilaisissa projekteissa, kuten World Visionin varainhankinta, Oomin sähkösopimukset, Foreverin kuntosalijäsenyydet ja Ruokaboksin kotiinkuljetetut ateriat. Voit tehdä myyntiä eri tavoin, kuten ständillä, kasvotusten, puhelimella tai asuinalueita kiertämällä.

Työ on erittäin joustavaa, ja voit itse vaikuttaa työaikoihin ja myyntitapoihin. Jokaisessa projektissa on kannustavat provisiot ja mahdollisuus hyviin ansioihin. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Helsingin Sanomien ständimyyjä

Uusimaa, Tampere, Oulu, Pori

Haluatko liittyä Suomen aktiivisimpaan ja hauskimpaan myyntitiimiin? HIRMU etsii nyt myyjiä, jotka työskentelevät Helsingin Sanomien ständeillä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Porissa. Tehtävänäsi on jakaa Helsingin Sanomia ja myydä kuukausitilauksia.

Ständimyynnin arjessa saat:

  • Koko- tai osa-aikaisen työmahdollisuuden
  • Laadukkaan myyntituotteen
  • Kattavan perehdytyksen
  • Motivoivan provisiopalkkamallin, jossa takuutuntipalkka 10€/h

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Varainhankkija HelsinkiMissiolle

Uusimaa

Etsimme tuloshakuisia varainhankkijoita HelsinkiMissiolle, jotka voivat työskennellä joustavasti eri tavoin, kuten ständiltä, feissaten, ovelta ovelle tai yrityksiä kontaktoiden. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, mutta myös määräaikaisia mahdollisuuksia on tarjolla.

Työssä tavoitteena on saada 4-8 lahjoitusta päivässä, ja voit vaikuttaa työaikoihisi ma-su välillä. Jos olet kiinnostunut HelsinkiMission teemoista ja haluat edistää hyvinvointia, hae mukaan! Etsimme myös tiiminvetäjiä varainhankinnan projekteihin. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Avoimet työpaikat ständimyyntiin

Ympäri Suomea

Lähetä avoin hakemus ständimyyntiin!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita lisätiedot rekrytiimiltä 044 242 9928 tai lähetä alta meille viesti!