Myyntikoulutukset

Myyntikoulutusten tarkoituksena on kehittää olemassa olevia myyntitiimejä ja parantaa rekrytointien onnistumista!  

Myyntikoulutukset tarjoavat tärkeitä taitoja ja tietoja myynnin ammattilaisille ja myynnin parissa työskenteleville. Koulutuksissa käsitellään esimerkiksi myynnin perusteita kuten asiakashankintaa ja buukausta, henkilöbrändäykseen liittyviä teemoja, asiakaspalvelua, myynnin tekniikoita, neuvottelutaitoja ja verkostoitumiseen liittyviä asioita kuten social sellingiä. 

Kaikki koulutukset soveltuvat tehtäväksi yksilö- ja ryhmävalmennuksina ja esimerkiksi uuden myyjän/ myyntitiimin onboardauksen yhteyteeen. Kysy lisää lähettämällä meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta!

Koulutukset sopivat niin aloittaville myyjille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, ja ne voidaan järjestää sekä verkossa että lähiopetuksena. Osallistujat saavat arvokkaita taitoja ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat heitä tekemään parempia tuloksia ja kehittämään omaa osaamistaan myynnin parissa. 

Luo tarpeita tehokkaammin
Luo tarpeita tehokkaammin

Neuvottelutaidot 4h workshop

Neuvottelutaitojen viilaamisesta on kaikille apua!

Koulutuksen agendalla on myynnin teoriaa, neuvottelutekniikoita, konkreettisia harjoitteita kauppojen klousaamiseen tuotteiden ja palveluiden myynnissä. 

Neuvottelutaitojen kehittämisestä on myös hyötyä esimerkiksi työnhakutilanteissa ja muissakin työelämän eri vaiheissa. 

Myyjät oppivat samoja tekniikoita mitä FBI-agentit käyttävät!

Palvelu- vs tuotemyynti
Palvelu- vs tuotemyynti

Kehity palvelumyynnissä 4h workshop

Sopii tuote- ja palvelumyyntiä vähintään 1-3 vuotta tehneille!

Myyjillä on provisiopalkatusta työstä kokemusta ja haluvat oppia myymään tehokkaammin laajempia kokonaisuuksia tai kasvattamaan omaa asiakassalkkuasi entisestään. 

Koulutuksen agendalla on mm. palvelumyynnin teoriaa, keskustelua ja konkreettisia vinkkejä esimerkkien kautta sekä asiakassuhteen syventämiseen liittyviä oppeja! 

Loistava B2B-myyjille! 

Onnistu buukkauksessa
Onnistu buukkauksessa

Hallitse asiakashankinta 4h workshop

Sopii parhaiten 0-2 vuotta myyntikokemuksen omaaville

Koulutuksessa pääsee oppimaan asiakashankinnan ensiaskeleet ja haastamaan itseä samanhenkisessä porukassa. 

Koulutuksen agendalla on myynnin teoriaa, käytännön harjoitteita asiakashankinnan tilanteissa sekä konkreettisia harjoitteita tapaamisten buukkaamiseen tai tuotteiden ja palveluiden myyntiin.  Myyjä saa siis tärkeitä oppeja, jotta hän voi kehittyä myyntityössä! 

Varaa veloitukseton konsultointi

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi