MOI! UUSI TYÖ MIELESSÄ? 

Vaihe 1. VARAA AIKA REKRYTOIJAN KANSSA


Vaihe 2. Vapaamuotoisen puhelinkeskustelun aikana voit keskustella rekrytoijan kanssa sinulle sopivista työmahdollisuuksista ennen hakemuksen lähettämistä. Samalla rekrytoija voi avustaa sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, soita meidän rekrytiimille 0442429928


HIRMUn tarina lyhyesti


HIRMUn tarina on lähtenyt liikkeelle markkinoilla vallitsevasta tarpeesta, mutta myös tavoitteesta muokata negatiivissävytteistä mielikuvaa myynnistä. 

Myynti on "mörkö" ihmisten mielissä, jota HIRMUn yksi silmä kuvastaa. Kapeakatseista mielipidettä, että myynti on pahasta. Hahmona ja ennen kaikkea tiiminä HIRMU on kuitenkin positiivisen asenteen omaava joukko rekrytoinnin ammattilaisia, jotka pyrkivät rohkaisemaan mahdollisimman monia myyntitöiden pariin. 

HIRMUn rekrytiimi on jo ehtinyt rekrytoida lyhyen neljävuotisen historian aikana yli 410 innokasta myyntialan osaajaa lukuisiin eri tasoisiin myyntitehtäviin.  Näihin on kuulunyt niin asiakashankintaa, buukkausta ja ständimyyntiä tehneitä kuin suoramyyjiä, myyntiedustajia, tiiminvetäjiä, myyntipäälliköitä ja aluejohtajiakin.

HIRMUn visiona on, että kaikki Suomen ahkerat ja iloiset työHIRMUt löytäisivät itselleen HIRMUhyvät työpaikat.


Lue lisää HIRMUn tarinasta blogista. Klikkaa tästä suoraan oikeaan artikkeliin. 

Ole yhteydessä ja kysy yhteistyömahdollisuuksista tarkemmin

Mikalta 040 8483 887 / asiakaspalvelu@hirmu.fi

Tuomakselta 040 8430 006 / asiakaspalvelu@hirmu.fi