Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun yhteydessä 1-2 päivän sisällä! 

Kävitkö jo katsomassa HIRMUn avoimet työpaikat? Klikkaa tästä niin pääset Teamtailorin, HIRMUn rekrytointijärjestelmän sivuille. Mikäli sinulla herää jotain kysymyksiä työpaikoista niin ole rohkeasti yhteydessä meidän rekrytiimiin, jonka tavoitat helpoiten numerosta 044 2429 928.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää myynnistä? Olemme alkaneet järjestää workshoppeja! Tällaisen 4h koulutuksen jälkeen sinulla on arvokasta tietoa ja kosketuspintaa myyntiarjesta. Opit muun muassa tärkeitä neuvottelutaitoja. Koulutuspäivä antaa sinulle valmiuksia suoriutua myynnin tekemisestä paremmin ja tehokkaammin. HIRMUlla on useita työmahdollisuuksia, joihin sinulla on mahdollisuus hakea koulutuksen jälkeen! Mikäli olet kiinnostunut koulutuksista niin lähetä meille yhteystietosi tuttuja kanavia pitkin tai ilmoittaudu suoraan Teamtailorista tästä linkistä.

Blogissa on paljon uutta lueskeltavaa, oletko jo käynyt kurkkaamassa? Voit käydä tutustumassa mm. rekrytoinnin trendeihin, etätyön mittareihin tai vaikka nappaamassa HIRMUn sosiaalisen median kanavat haltuun. Ja jos on jokin aihe, josta toivoisit lisätietoa niin kerro meille. Täydennetään ajankohtaista blogia sitä mukaa kun syntyy mielenkiintoisia aiheita rekrytoinnin, työmarkkinoiden, myynnin tai vaikka työnhaun suhteen yleisesti. 


HIRMUn tarina lyhyesti


HIRMUn tarina on lähtenyt liikkeelle markkinoilla vallitsevasta tarpeesta, mutta myös tavoitteesta muokata negatiivissävytteistä mielikuvaa myynnistä. 

Myynti on "mörkö" ihmisten mielissä, jota HIRMUn yksi silmä kuvastaa. Kapeakatseista mielipidettä, että myynti on pahasta. Hahmona ja ennen kaikkea tiiminä HIRMU on kuitenkin positiivisen asenteen omaava joukko rekrytoinnin ammattilaisia, jotka pyrkivät rohkaisemaan mahdollisimman monia myyntitöiden pariin. 

HIRMUn rekrytiimi on jo ehtinyt rekrytoida lyhyen neljävuotisen historian aikana yli 410 innokasta myyntialan osaajaa lukuisiin eri tasoisiin myyntitehtäviin.  Näihin on kuulunyt niin asiakashankintaa, buukkausta ja ständimyyntiä tehneitä kuin suoramyyjiä, myyntiedustajia, tiiminvetäjiä, myyntipäälliköitä ja aluejohtajiakin.

HIRMUn visiona on, että kaikki Suomen ahkerat ja iloiset työHIRMUt löytäisivät itselleen HIRMUhyvät työpaikat.


Lue lisää HIRMUn tarinasta blogista. Klikkaa tästä suoraan oikeaan artikkeliin. 

Ole yhteydessä ja kysy yhteistyömahdollisuuksista tarkemmin

Mikalta 040 8483 887 / asiakaspalvelu@hirmu.fi

Tuomakselta 040 8430 006 / asiakaspalvelu@hirmu.fi