Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Account Manager valokuituprojektiin

Uusimaa, Turku, Useita paikkakuntia

Tehtävänäsi on edistää valokuidun myyntiä luomalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita. Voit asua missä päin Suomea tahansa, mutta olet valmis matkustamaan työssäsi. Työskentelet maanantaista perjantaihin sovitulla paikkakunnalla ja saat viikonloput vapaata. Työsuhde on vakituinen ja täysipäiväinen, ja työajat ovat joustavia.

Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta 1500€/kk ja provisiosta, joka maksetaan palkan päälle heti ensimmäisestä kaupasta alkaen. Tavoiteansio on 3500-4500€/kk, eikä palkkakattoa ole. Lisäksi saat kilometrikorvaukset ja asumisen järjestetään. Työarjessa on myös 11€ ateriakorvaus, joka tuplaantuu yöpymisen yhteydessä.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Asiakasneuvottelija Renoalle

Turku

Renoan ajanvaraajan työssä pääset kehittymään asiakashankinnan ja buukkaustyön ammattilaiseksi yhdessä energisen tiimin kanssa. Tämä työ on sinulle, mikäli olet sanavalmis tyyppi, joka on valmis työskentelemään ansioidensa eteen!

Renoan asiakkaita ovat suomalaiset omakotitaloasujat, joiden kotiin yritys tarjoaa ajankohtaisia korjausrakentamisen palveluja, kuten putki-, viemäri- ja sähköremontteja. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tuntemusta LVIS-alasta, sillä saat kattavan perehdytyksen yrityksen palveluihin.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat Turku

Varsinais-Suomi

Lähetä avoin hakemus Turkuun!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.