Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Asiakasneuvottelija Renoalle

Turku

Renoan ajanvaraajan työssä pääset kehittymään asiakashankinnan ja buukkaustyön ammattilaiseksi yhdessä energisen tiimin kanssa. Tämä työ on sinulle, mikäli olet sanavalmis tyyppi, joka on valmis työskentelemään ansioidensa eteen!

Renoan asiakkaita ovat suomalaiset omakotitaloasujat, joiden kotiin yritys tarjoaa ajankohtaisia korjausrakentamisen palveluja, kuten putki-, viemäri- ja sähköremontteja. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tuntemusta LVIS-alasta, sillä saat kattavan perehdytyksen yrityksen palveluihin.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Hesarin ständimyyjä NSC:lle

Helsinki, Tampere, Turku, Oulu

Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita kauppakeskuksissa jakamalla uunituoreita Helsingin Sanomia ja myydä kuukausitilauksia!

Menestyt työssä hyvin, jos:

  • Puhut sujuvasti suomea
  • Kohtaat mielelläsi uusia ihmisiä
  • Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaat huippuasenteen
  • Haluat ylittää tavoitteet päivittäin

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Lumme Energialle

Turku, Oulu

Lumme Energian myyntiedustajana pääset myymään ympäristöystävällisiä ja huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä omakotitaloihin, mökkeihin, maatiloille ja taloyhtiöille. 

Aikaisemmasta myyntikokemuksesta on apua haussa. Myös sähkö- tai aurinkopaneelimyynnin kokemus tai Lumme Energian palveluihin soveltuva tekninen tausta katsotaan eduksi.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Ratkaisumyyjä Lämpöpartiolle

Pks, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä

Tässä työssä pääset osaksi joukkoa, josta ei yhdessä tekemisen meininkiä puutu ja jonka jäsenet tukevat toisiaan kehittymään myynnin parissa sekä menestymään.

Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden kontaktointi omalla vastuualueellasi, energiakartoitusten sopiminen ja toteutus, sekä asiakkaan auttaminen parhaan ja soveltuvimman energiaratkaisun valinnassa.

Asiakaskontaktien hankintaan saat kuitenkin jatkuvaa tukea aktiiviselta markkinointitiimiltämme. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Kattomyyjä Suomen Kattokeskukselle

Kirkkonummi, Nurmijärvi, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio

Kattoremontit ovat pientaloasujille välttämättömiä, joten tällä alalla asiakkaat eivät lopu kesken. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, tapaamiset asiakkaiden luona, kohteiden kuntokartoitukset ja tarjousten tekeminen, kauppojen klousaaminen sekä valmiiden kohteiden luovutukset. Huolehdit siis itse asiakkaistasi läpi koko myyntiprosessin ja varmistat näin heidän tyytyväisyytensä. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta teet silti läheistä yhteistyötä asentajien kanssa.

Aikaisempi kokemus rakennus- ja myyntialasta auttaa sinua tehtävän omaksumisessa, mutta ei ole välttämätöntä siinä onnistumisen kannalta.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Yrityssähkömyyjä Lumme Energialle

Turku, Oulu

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä ja pystyvät työskentelemään sekä etänä että liikkumaan tarvittaessa asiakastapaamisiin. Sähkönmyynnin kokemus ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Lumme Energian asiakas- ja myyntiedustajana pääset myymään ensisijaisesti pk-yritysten energian hankintaan liittyviä ratkaisuja. Matkan varrella sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja palveluiden tarjoamista ympäristöystävällisiin ja huippu laadukkaisiin aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköauton latauspisteisiin.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit pääosin etänä, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. Asiakashankinnan lisäksi työarki sisältää aktiivista asiakassuhteiden kehittämistä ja niiden syventämistä kohti pitkäaikaista kumppanuutta.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.  

Avoimet työpaikat Turku

Varsinais-Suomi

Lähetä avoin hakemus Turkuun!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.