Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Senior Sales Specialist, Collapick Oy

Tampere

Collapick Oy etsii ratkaisumyyjää, jonka tehtävät keskittyvät ohjelmistopalveluiden yritysmyyntiin. Pääset myymään käyttäjäystävällistä palvelua, jota voidaan muokata asiakkaiden tarpeisiin asiantuntijoiden avulla.

Yritys tarjoaa kannustavan pohja + provisio -palkkamallin ilman palkkakattoa, jossa keskiansiot ovat 4000-6000€/kk. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta yritysasiakkaiden viestinnästä ja ratkaisumyynnistä. Sujuvat suomen ja englannin kielitaidot ovat myös tärkeitä tässä työtehtävässä.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntipäällikkö (B2B)

Pirkanmaa

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat Suomen Teollisuustyökalut Oy:n tuotteiden myynnistä Pirkanmaan alueella. Vastaat niin uusien asiakkaiden hankinnasta kuin asiakassuhteiden jatkuvuudesta. Työssäsi esittelet korkealaatuisia ammattikäyttöön suunniteltuja työkaluja ja koneita, ja asiakkaat saavat mahdollisuuden kokeilla niitä käytännössä.

Palkkamalli on joustava takuupalkka 1000-2000€/kk osaamistason mukaan, mutta on mahdollista tehdä työtä myös yrittäjäpohjaisesti. Keskiansiot työssä ovat 3000-4000€/kk.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Vakuutusneuvottelija, Toteemi

Tampere (etätyömahdollisuus)

Pidät asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse, joten tärkeintä on, että tulet ihmisten kanssa hyvin juttuun, etkä epäröi tarttua luuriin. Ymmärrät asiakkaiden kokemuksia ja osaat keskustella eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa luontevasti omana itsenäsi.

Toteemilaisena edustat AIG nimistä vakuutusyhtiötä ja tarjoat heidän tuotteitaan uusille asiakkaille puhelimitse. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Myyntiagentti, Toteemi

Tampere (etätyömahdollisuus)

Sähkömyyjänä teet työtä ekologisemman arjen eteen. Toteemilaisena edustat Vattenfallia ja tarjoat heidän tuotteitaan uusille asiakkaille.

Pidät loistokollegoiden kanssa asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse, joten tärkeintä on, että tulet ihmisten kanssa hyvin juttuun. Työympäristö on taatusti kannustava ja saat työhön kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta. 

Emme odota sinun olevan myynnin asiantuntija, sillä Toteemilaisilla löytyy hyviä tekijöitä monenlaisilla urataustoilla. Työkokemuksen puute ei siis ole este valinnalle!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat Tampere

Tampere

Lähetä avoin hakemus Tampereelle!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.