Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Myyntiedustaja Foodoralle

Helsinki

Työpäiväsi koostuvat muun muassa uusien ravintoloiden sekä muiden palveluntarjoajien prospektoinnista, kontaktoinnista, asiakastapaamisista, tarjousten tekemisestä ja niiden klousaamisesta. Foodora toimii koko Suomessa, joten työ sisältää myös matkustusta. Fyysinen toimipiste sijaitsee Pasilassa Helsingissä.

Myyntiedustajana pitkäjänteisyys ja ratkaisukeskeinen asiakkaan auttaminen ovat tärkeässä roolissa, jotta työssä onnistuu parhaiten. Vastaat arjessa koko myyntiprosessista omien asiakkaiden osalta, joten hyvät kommunikointitaidot ja kalenterin hallitseminen tehokkaasti ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Ajanvaraaja Lämpöpartiolle

Vantaa

Haemme nyt kahta työntekijää Lämpöpartion Back Officeen vastaamaan asiakashankinnan ja asiakaspalvelun työtehtävistä Vantaalle. Nyt olisi hieno tilaisuus päästä osaksi innostavaa ja eteenpäin pyrkivää porukkaa. Työtehtävä mahdollisuuden kehittyä alalla ja sinua koulutetaan tehtävässäsi koko ajan.

Asiakaskontaktien hankintaan saat kuitenkin jatkuvaa tukea aktiiviselta markkinointitiimiltämme.

Tässä työssä pääset osaksi joukkoa, josta ei yhdessä tekemisen meininkiä puutu ja jonka jäsenet tukevat toisiaan kehittymään sekä menestymään.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Asiakaspalvelijoita, Call Waves

Helsinki, Mikkeli, Varkaus, Kuopio

Löytyykö sinulta tahtoa kehittää neuvottelutaitojasi ja tarjota ensiluokkaisia kokemuksia asiakkaille?

Kenties sisälläsi hehkuu palo kehittyä asiakaspalvelun tai myynnin ammattilaiseksi motivoivan porukan sekä palkan tukemana?

Asiakaspalvelutehtäviä löytyy myös useasta kaupungista, mutta paikat täyttyvät nopeasti. Kysy avoimista mahdollisuuksista lisää meidän rekrytiimiltä!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Feissari WWF:n projektiin / NSC:lle

Pääkaupunkiseutu

WWF:n feissaustiimissä Nordic Sales Crew:lla työskentelet ständeillä/feissaamalla kauppakeskuksissa tai muilla aktiivisesti liikennöidyillä paikoilla ja hankit lahjoittajia WWF:n hyväntekeväisyyskohteisiin.

Feissarina lähestyt satoja ihmisiä päivittäin, eli olet luonteeltasi ennakkoluuloton ja aktiivinen. Rohkealla asenteella saavutat parhaat tulokset, joka näkyy myös provisioina palkkapussissasi. Työ soveltuu erinomaisesti myös opiskelijalle, sillä se tapahtuu joustavasti noin 5-8 tunnin vuoroissa joko aamu- tai iltapainotteisesti.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Hesarin ständimyyjä NSC:lle

Helsinki, Tampere, Turku, Oulu

Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita kauppakeskuksissa jakamalla uunituoreita Helsingin Sanomia ja myydä kuukausitilauksia!

Menestyt työssä hyvin, jos:

 • Puhut sujuvasti suomea
 • Kohtaat mielelläsi uusia ihmisiä
 • Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaat huippuasenteen
 • Haluat ylittää tavoitteet päivittäin

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Sähkömyyjä ständille NSC:lle

Helsinki, Turku

Myynti tapahtuu kasvotusten ständeillä tai ulkona paikoissa, jotka ovat ihmismassojen suosituilla kulkureiteillä kulkureiteillä kuten toreilla, pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Tehtävänäsi on myydä Nordic Green Energyn Vihreitä sähkösopimuksia kotitalouksille.

Sinulla on mahdollisuus menestyä, jos:

 • Puhut sujuvaa suomen kieltä
 • Sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota tehdä myyntiä
 • Olet kilpailuhenkinen
 • Haluat kehittyä ja onnistua aktiivisessa myyntityössä

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Ratkaisumyyjä Lämpöpartiolle

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä

Tässä työssä pääset osaksi joukkoa, josta ei yhdessä tekemisen meininkiä puutu ja jonka jäsenet tukevat toisiaan kehittymään myynnin parissa sekä menestymään.

Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden kontaktointi omalla vastuualueellasi, energiakartoitusten sopiminen ja toteutus, sekä asiakkaan auttaminen parhaan ja soveltuvimman energiaratkaisun valinnassa.

Asiakaskontaktien hankintaan saat kuitenkin jatkuvaa tukea aktiiviselta markkinointitiimiltämme. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Kattomyyjä Suomen Kattokeskukselle

Kirkkonummi, Nurmijärvi, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio

Kattoremontit ovat pientaloasujille välttämättömiä, joten tällä alalla asiakkaat eivät lopu kesken. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, tapaamiset asiakkaiden luona, kohteiden kuntokartoitukset ja tarjousten tekeminen, kauppojen klousaaminen sekä valmiiden kohteiden luovutukset. Huolehdit siis itse asiakkaistasi läpi koko myyntiprosessin ja varmistat näin heidän tyytyväisyytensä. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta teet silti läheistä yhteistyötä asentajien kanssa.

Aikaisempi kokemus rakennus- ja myyntialasta auttaa sinua tehtävän omaksumisessa, mutta ei ole välttämätöntä siinä onnistumisen kannalta.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Tekninen myyjä Würthille

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kotka, Hamina

Teknisestä työ- tai koulutustausta on etua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen. Tehtävässä onnistuu parhaiten esimerkiksi rakennus- , teollisuus-, kuljetus-, kunnossapito- tai huoltoalan työkokemuksella. Aikaisempi myyntikokemus yllä olevien alojen tuotteista katsotaan eduksi.

Työtehtäviin perehtyminen tapahtuu työskentelemällä aluksi sovitulla yhdestä pääkaupunkiseudun Würth Centereistä, josta siirrytään noin puolen vuoden koulutusajan jälkeen myyntiedustajaksi. Centerillä on kiinteä kuukausipalkka, kun taas edustajana olet reilulla ja kannustavalla tulospalkalla.

Lue lisää ja lähetä hakemus tehtävään klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Ilona.Worksille

Helsinki

Ilona.works on kuumimpien start-upien listalla sijalla 15. joten pääset mukaan start-up maailmaan suoraan voittajajoukkueeseen. Ilona.works on veroitukseton palvelu, josta yrittäjä saa kaikki tarvitsemansa palvelut yritykselleen yhdestä paikasta ja alimman hinnan takuulla. Ilona.Worksin porukka on aidosti yrittäijen puolella, koska palvelu ei maksa yrittäjille mitään!

Pääasiallinen vastuualueesi on uusien yrittäjien kontaktointi ja heidän tilanteen kartoitus, jotta voit tarjota mahdollisia kustannussäästöjä tai parempia palvelukokonaisuuksia heidän arkeen.

Lisäksi tehtävänäsi on pitää huolta asiakassuhteista ja rakentaa omaa asiakassalkkua. Työskentelet osana myyntitiimiä jossa kollegat ja esimiehesi auttavat, sparraavat ja pitävät huolen, että onnistut. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Account Manager ValoValolle

Pääkaupunkiseutu

Tuntuuko prospekteille soittaminen paremmalta, kuin sosiaalisen median päivittäminen ja tuloksen nälkä on kovempi kuin treeniviikon jalkapäivä?

Arkeesi lukeutuu uusien asiakkaiden ja projektien hankinta, urakkalaskenta (mm. loppusiivouksista), asiakkaan auttaminen ja palveleminen, tarjousten laskeminen ja niiden klousaaminen.

Valovalo Oy on varma valinta kaikkiin siivoustöihin yli 10 vuoden kokemuksella. Olipa kyseessä rakennus-, toimisto- tai kotisiivous tai katon ja ikkunoiden ja lattioiden pesut, niin homma hoituu! Valovalon asiakkaita ovat yritykset ja yksityiset ja toimialue ulottuu koko Pääkaupunkiseudun ja Uusimaan alueelle.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Asiakashankkija (B2B) HIRMUlle

Helsinki

Vastuullasi on uusien asiakasyritysten etsiminen ahkeralla ja oma-aloitteisella myyntiotteella. Palvelumyynnin kokemus katsotaan eduksi. 

Työtehtävässä vastaat seuraavista:

 • Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamiset
 • Tapaat aktiivisesti puhelimitse/videopuhelulla asiakasyritysten esimiehiä, henkilöstöä ja liikkeenjohtoa
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
 • Teet itse tarjoukset ja vastaat sopimuksista
 • Olet tiiviissä yhteistyössä HIRMUn rekrytiimin kanssa
 • Vastaat omasta myyntipanoksestasi tavoitteellisesti ja seuraat myynnin mittareidemme avulla päivittäin omaa kehitystäsi

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Aluepäällikkö Foodoralle (Regional Manager)

Pääkaupunkiseutu

Työssä vastaat oman tiimisi johtamisesta, valmentamisesta ja motivoimisesta. Saat vastuullesi myynti- ja kaupallisia tavoitteita, jotka allokoit tiimisi jäsenille. Vastaat ravintolayhteistöiden päivittäisen ja pitkäaikaisen tekemisen valvonnasta sekä kuukausibudjettien laatimisesta. Analysoit ja organisoit kampanjoita yhdessä markkinointiosaston kanssa.

Sinulta toivotaan:

 • Kokemusta tiimin johtamisesta
 • Vahvoja myynti- ja sopimusneuvottelutaitoja: todistettua kokemusta myyntitulosten saavuttamisesta mieluiten nopeatempoisella toimialalla
 • Analyyttisia taitoja: kykyä poimia, yhdistää ja tulkita tietoa

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Sähkömyyjä, Call Waves

Helsinki, Mikkeli, Kuopio, Varkaus

HIRMU etsii asiakasyritykselleen Call Wavesille Sähkömyyjää sekä yritys- että kuluttajatuotteiden pariin

Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, heidän nykyisen sähkösopimustilanteensa kartoitus sekä ratkaisujen tarjoaminen kunkin tilanteen mukaan puhelimitse. Työ vaatii tarkkuutta, vuorovaikutustaitoja, tuloshakuisuutta sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi!

Työn alussa saat myös kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tuotteisiin sekä myyntiin.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.