Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Myyntiedustaja, Fortum-projekti

Helsinki, Uusimaa, Useita kaupunkeja

HIRMU etsii Myyntikoutsien suoramyyntitiimiin vahvistuksia Fortum-projektiin. Myyntikoutsit valmennusta myyjiä uransa alkuvaiheessa, mutta ovat myynnin prosesseissa tukena läpi työuran.

Myyntityö tapahtuu kasvotusten ständeillä ja kauppakeskuksissa ympäri Suomen, ja tarjoaa reissumahdollisuuden. Työssä saat työkaluja myynnin kehittämiseen ja tavoitteena on yhdessä menestyä kasvotusten myynnissä ja kilpailuttaa kuluttajien sähkösopimuksia.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Myyntiedustaja Kotikolmoset Oy:lle

Uusimaa

Etsimme uutta myyntiedustajaa Kotikolmoset Oy:lle Uudellemaalle. Pääset myymään sisäremontteja asiakaslähtöisesti avaimet käteen periaatteella osana kannustavaa ja kilpailuhenkistä myyntitiimiä.

Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta ei este hakemiselle. Uudelle työntekijälle tarjotaan takuuprovisio, kattava perehdytys, kannustava työyhteisö ja mahdollisuus edetä uralla. Odotamme hakijalta aktiivista asennetta, kilpailuhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja omaa autoa.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Myynti-insinööri (B2B), Layher Oy

Hollola, Lahti, Uusimaa

Työskentelet aktiivisesti niin Layherin Hollolan toimistolla, asiakkaiden toimistoilla kuin heidän työmaillaankin.

Päätehtäviisi kuuluu asiakassalkun kasvattaminen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen huolellisesti. Osallistut tarjouslaskentaan yhdessä suunnittelijan kanssa ja hoidat tilausten ja sopimusten hallinnan.

Aiempi kokemus suunnittelusta ja/tai projektijohtotehtävistä, erityisesti rakennusalalta tai infrapuolelta, on hyödyllistä. Taito käyttää AutoCAD- ja Office-ohjelmistoja nähdään myös eduksi.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Account Manager valokuituprojektiin

Uusimaa, Turku, Useita paikkakuntia

Tehtävänäsi on edistää valokuidun myyntiä luomalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita. Voit asua missä päin Suomea tahansa, mutta olet valmis matkustamaan työssäsi. Työskentelet maanantaista perjantaihin sovitulla paikkakunnalla ja saat viikonloput vapaata. Työsuhde on vakituinen ja täysipäiväinen, ja työajat ovat joustavia.

Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta 1500€/kk ja provisiosta, joka maksetaan palkan päälle heti ensimmäisestä kaupasta alkaen. Tavoiteansio on 3500-4500€/kk, eikä palkkakattoa ole. Lisäksi saat kilometrikorvaukset ja asumisen järjestetään. Työarjessa on myös 11€ ateriakorvaus, joka tuplaantuu yöpymisen yhteydessä.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Varainhankkija HelsinkiMissiolle

Uusimaa

Etsimme tuloshakuisia varainhankkijoita HelsinkiMissiolle, jotka voivat työskennellä joustavasti eri tavoin, kuten ständiltä, feissaten, ovelta ovelle tai yrityksiä kontaktoiden. Työ on kokoaikainen, mutta myös määräaikaisia mahdollisuuksia on tarjolla.

Työssä tavoitteena on saada 4-8 lahjoitusta päivässä, ja voit vaikuttaa työaikoihisi ma-su välillä. Jos olet kiinnostunut HelsinkiMission teemoista ja haluat edistää hyvinvointia, hae mukaan! Etsimme myös tiiminvetäjiä varainhankinnan projekteihin.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Multimarket -myyjä Liveringille

Uusimaa, Tampere

Tässä työssä voit tarjota mahdollisuuksia kotitalouksille erilaisissa projekteissa, kuten World Visionin varainhankinta, Oomin sähkösopimukset, Foreverin kuntosalijäsenyydet ja Ruokaboksin kotiinkuljetetut ateriat. Voit tehdä myyntiä eri tavoin, kuten ständillä, kasvotusten, puhelimella tai asuinalueita kiertämällä.

Työ on erittäin joustavaa, ja voit itse vaikuttaa työaikoihin ja myyntitapoihin. Jokaisessa projektissa on kannustavat provisiot ja mahdollisuus hyviin ansioihin. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Asiakashankkija (B2B) HIRMUlle

Helsinki

Vastuullasi on uusien asiakasyritysten etsiminen ahkeralla ja oma-aloitteisella myyntiotteella. Palvelumyynnin kokemus katsotaan eduksi. 

Työarjessasi vastaat tapaamisten prospektoinnista ja buukkauksesta. Asiakkaiden kanssa viestinnästä puhelimitse/videopuheluilla. Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan. Olet tiiviissä yhteistyössä HIRMUn rekrytiimin kanssa. Vastaat omasta myyntipanoksestasi tavoitteellisesti ja seuraat myynnin mittareidemme avulla päivittäin omaa kehitystäsi.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Helsingin Sanomien ständimyyjä

Uusimaa, Tampere, Oulu, Pori

Haluatko liittyä Suomen aktiivisimpaan ja hauskimpaan myyntitiimiin? HIRMU etsii nyt myyjiä, jotka työskentelevät Helsingin Sanomien ständeillä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Porissa. Tehtävänäsi on jakaa Helsingin Sanomia ja myydä kuukausitilauksia.

Ständimyynnin arjessa saat:

  • Koko- tai osa-aikaisen työmahdollisuuden
  • Laadukkaan myyntituotteen
  • Kattavan perehdytyksen
  • Motivoivan provisiopalkkamallin, jossa takuutuntipalkka 10€/h

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Sähkömyyjä, Call Waves

Helsinki, Mikkeli, Kuopio, Varkaus

HIRMU etsii asiakasyritykselleen Call Wavesille Sähkömyyjää sekä yritys- että kuluttajatuotteiden pariin

Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, heidän nykyisen sähkösopimustilanteensa kartoitus sekä ratkaisujen tarjoaminen kunkin tilanteen mukaan puhelimitse. Työ vaatii tarkkuutta, vuorovaikutustaitoja, tuloshakuisuutta sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi!

Työn alussa saat myös kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tuotteisiin sekä myyntiin.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat Helsinki

Helsinki, Espoo, Vantaa

Lähetä avoin hakemus Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle! 

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.