Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Yrityssähkömyyjä Lumme Energialle

Turku, Oulu

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä ja pystyvät työskentelemään sekä etänä että liikkumaan tarvittaessa asiakastapaamisiin. Sähkönmyynnin kokemus ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Lumme Energian asiakas- ja myyntiedustajana pääset myymään ensisijaisesti pk-yritysten energian hankintaan liittyviä ratkaisuja. Matkan varrella sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja palveluiden tarjoamista ympäristöystävällisiin ja huippu laadukkaisiin aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköauton latauspisteisiin.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit pääosin etänä, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. Asiakashankinnan lisäksi työarki sisältää aktiivista asiakassuhteiden kehittämistä ja niiden syventämistä kohti pitkäaikaista kumppanuutta.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.  

Ilmanvaihtoratkaisujen myyjä

Lahti, Kokkola, Oulu

Työ sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet myyntitöistä ja kokevat sisäilmanlaadun tärkeäksi! Aiemmasta myyntikokemuksesta tai ilmanvaihdon parissa saadusta työkokemuksesta on työssä hyötyä.

Työtehtävänäsi on kontaktoida asiakkaita puhelimitse ja myydä Homemapin palveluita; ilmanvaihtokanavien puhdistuksia, kanavien säätöjä ja mittauksia sekä kuvauksia ja desinfiointeja. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Hesarin ständimyyjä NSC:lle

Helsinki, Tampere, Turku, Oulu

Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita kauppakeskuksissa jakamalla uunituoreita Helsingin Sanomia ja myydä kuukausitilauksia!

Menestyt työssä hyvin, jos:

  • Puhut sujuvasti suomea
  • Kohtaat mielelläsi uusia ihmisiä
  • Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaat huippuasenteen
  • Haluat ylittää tavoitteet päivittäin

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja Lumme Energialle

Turku, Oulu

Lumme Energian myyntiedustajana pääset myymään ympäristöystävällisiä ja huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä omakotitaloihin, mökkeihin, maatiloille ja taloyhtiöille. 

Aikaisemmasta myyntikokemuksesta on apua haussa. Myös sähkö- tai aurinkopaneelimyynnin kokemus tai Lumme Energian palveluihin soveltuva tekninen tausta katsotaan eduksi.

Työnkuvaasi kuuluu liidien hankinta, asiakaskäynnit, joissa kartoitat ja tarjoat asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa, kartoitusten perusteella tarjousten tekeminen ja niiden klousaaminen. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat Oulu

Oulu

Lähetä avoin hakemus Ouluun!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.