Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Myyntiedustaja, Keski-Suomen Lämpö

Myyntiedustajana pääset vaikuttamaan työarkeesi myyntialueen ja -aikojen suhteen, koska työskentelet itseohjautuvasti tulostavoitteista vastaten. Toimisto sijaitsee Jyväskylässä, mutta työ on liikkuvaa, joten voit asua myös Jyväskylän ulkopuolella. Aiempi myyntikokemus on plussaa, ja osaaminen ilma-vesi- tai maalämpöjärjestelmistä edistää työssä menestymistä.

Tiimi on tiivis ja lämminhenkinen, ja he etsivät vahvistusta joukkoonsa. Yritys on ansainnut vuoden 2022 maalämpöpumppumyyjän palkinnon ja on sertifioitu Lämpömestari.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat Jyväskylä

Jyväskylä

Lähetä avoin hakemus Jyväskylään!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.