Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Buukkari JR-Kodit Oy:lle

Seinäjoki, Tampere, Jyväskylä

Me HIRMU:lla etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kahta innokasta ajanvaraajaa kaupungin parhaaseen ajanvaraustiimiin Seinäjoen, Tampereen ja Jyväskylän tiimeihin JR-Kodit Oy:lle!

Tämä työ on taatusti hauskaa sekä mielekästä ja pääset työskentelemään loistokollegoiden kannustavassa seurassa ja ahkerasti kasvavassa yrityksessä.

Aiemman työkokemuksen puute ei ole este valinnalle. Sinulle tarjotaan koulutus ja hyvät ansiomahdollisuudet.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Tekninen myyjä, JR-Kodit

Jyväskylä, Tampere, Seinäjoki

HIRMU metsästää JR-Kodeille oma-aloitteista myyntiedustajaa, joka tykkää liikkuvasta työstä, asiakkaiden auttamisesta ja on kiinnostunut mm. aurinkopaneeleista.

Myyntiedustajana vastaat koko myyntiputkesta; asiakashankinta, tapaamisten buukkaus, asiakaskäynnit, tarjousten tekeminen ja kauppojen tekeminen. Olet myös ahkerasti läsnä asiakkaiden kanssa projektien toteutusten aikana, jotta voit varmistaa positiivisen kokemuksen ja onnistuneen projektin loppuun viemisen. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Ratkaisumyyjä Lämpöpartiolle

Pks, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä

Tässä työssä pääset osaksi joukkoa, josta ei yhdessä tekemisen meininkiä puutu ja jonka jäsenet tukevat toisiaan kehittymään myynnin parissa sekä menestymään.

Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden kontaktointi omalla vastuualueellasi, energiakartoitusten sopiminen ja toteutus, sekä asiakkaan auttaminen parhaan ja soveltuvimman energiaratkaisun valinnassa.

Asiakaskontaktien hankintaan saat kuitenkin jatkuvaa tukea aktiiviselta markkinointitiimiltämme. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Talotekniikkaremonttien myyjä

Lahti, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki

Työarjessa keskityt oma-aloitteisesti uusien asiakkaiden metsästykseen, asiakastapaamisiin, tarjousten tekemiseen ja kauppojen klousaamiseen. Renoan oma asiakashankintatiimi auttaa sinua tehokkaaseen onnistumiseen sopimalla osan asiakastapaamisista kalenteriisi.

Aikaisemmasta myyntikokemuksestasi tai rakennusalan taustasta on etua tehtävässä, mutta kokemuksen uupuminen ei ole este valinnalle! Lähetä siis rohkeasti hakemus! 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Kattomyyjä Suomen Kattokeskukselle

Kirkkonummi, Nurmijärvi, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio

Kattoremontit ovat pientaloasujille välttämättömiä, joten tällä alalla asiakkaat eivät lopu kesken. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, tapaamiset asiakkaiden luona, kohteiden kuntokartoitukset ja tarjousten tekeminen, kauppojen klousaaminen sekä valmiiden kohteiden luovutukset. Huolehdit siis itse asiakkaistasi läpi koko myyntiprosessin ja varmistat näin heidän tyytyväisyytensä. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta teet silti läheistä yhteistyötä asentajien kanssa.

Aikaisempi kokemus rakennus- ja myyntialasta auttaa sinua tehtävän omaksumisessa, mutta ei ole välttämätöntä siinä onnistumisen kannalta.  

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä

Projektimyyjä Valokuituselle

Jyväskylä

B2B. Yritysmyyjänä keskustelet valokuidun tuomista eduista ja mahdollisuuksista taloyhtiön edustajien kanssa. Tehtävänäsi on esitellä taloyhtiöiden asukkaille ja hallituksille palvelukonseptia mm. pitämällä infotilaisuuksia.

Vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista aina tarpeen kartoituksesta sopimukseen saakka ja tähän matkaan kuuluu muun muassa asiakashankinta, info-tilaisuuksien järjestäminen, yhteydenpito yhtiöiden asukkaisiin, tarjousten tekeminen ja hankkeiden klousaaminen.

Myyntityökokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta työssä onnistumisen kannalta persoonallasi ja positiivisella lets go -asenteella on isompi merkitys. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Aurinkosähkömyyjä (B2B), Lumme Energia

Jyväskylä

Tulevalla Lumme Energian yritysmyyjällä on aito halu auttaa asiakkaita pitkäjänteisesti viiden tähden palveluasenteella. Lumme Energia arvostaa asiakkuuksien kehittämistä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita aina kumppanuuteen saakka. Oma-aloitteisuus ja lets go -asenne ovat myös kulmakiviä työssä onnistumisessa.

Ensisijaisesti haemme kandidaatteja, jotka ovat kiinnostuneita kevytyrittämisestä. Kokemus aurinkosähköjärjestelmistä ja sähkömarkkinoiden tuntemus katsotaan myös eduksi.

Lumme Energian yritysmyyjänä pääset myymään ensisijaisesti pk-yrityksille, taloyhtiöille ja maatalouksille liittyviä ratkaisuja. 

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.  

Avoimet työpaikat Jyväskylä

Jyväskylä

Lähetä avoin hakemus Jyväskylään!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.