Rekrytointikoulutukset

Rekrykoulutukset tarjoavat tärkeää tietoa ja taitoja rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Koulutuksissa käsitellään pääosin markkinointiin, rekrytointiprosessiin ja onboardausvaiheeseen. Teemme aktiivista rekrymarkkinointia ja kehitämme jatkuvasti erilaisia tapoja onnistua rekrytointiprosessissa paremmin. Saat käyttöösi parhaimmat toimintamallit ja tuen onboardaukseen, jotta myynnin rekrytoinneista saadaan mahdollisimman onnistuneita pitkällä tähtäimellä 

Koulutukset sopivat niin pk-yrityksen kuin suurenkin yrityksen rekrytoinnin tueksi, ja ne voidaan järjestää sekä verkossa että lähiopetuksena. Osallistujat saavat käytännön markkinointivinkkejä ja työkaluja käyttöön, joiden avulla yritys pystyy tekemään parempia rekrytointipäätöksiä ja kehittämään omaa liiketoimintaa. Rekrykoulutukset ovat myös mainio tapa pysyä ajan tasalla rekrytointialan kehityksessä ja sparrata oman työarjen trendeistä. 

Tehosta omaa hakuprosessia
Tehosta omaa hakuprosessia

4h workshop hakijoille osaksi haastatteluprosessia

Pidimme ensimmäisen workshopin vuonna 2022, joka toimi rekrytointiprosessin tukena. Kyse oli tavallaan ryhmähaastattelusta, jossa keskustelun ja koulutuksen kautta päästiin hyvin syvälle, niin työnkuvaan kuin hakijoiden työtaustaankin. Ja homma toimi! 

Workshopin sisältö suunnitellaan yhteistyössä työtehtäväkohtaisesti ja se voidaan järjestää joko fyysisesti tai virtuaalisesti. Osallistujamäärä on yleensä 4-8 kandidaatin välillä.

Sopii monipuolisesti suorittavan myyntityön tehtävien rekryprosessin tueksi! Lopputuloksena pitkäjänteinen myyjä yrityksesi palkkalistoilla tai kevytyrittäjänä! 

Tehokkaampi työpaikkailmoitus
Tehokkaampi työpaikkailmoitus

Huomiota herättävä työpaikkailmoitus

Toimiva työpaikkailmoitus on kulmakivi menestykseen rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan markkinoinnissa. Hyvin laadittu ilmoitus herättää hakijoiden kiinnostuksen ja innostaa heitä hakemaan työpaikkaa.

Työmarkkinoilla on entistä vaikeampi erottua, joten tavoittaakseen sopivimmat osaajat, yrityksen kannattaa panostaa ilmoituksen laatimiseen.  Koulutuksen kautta saat vinkkejä ja konkreettisia esimerkkejä minkälainen työpaikkailmoitus toimii juuri myyntitehtävien rekrytoinnissa. 

Lisäksi HIRMU julkaisee työpaikkailmoituksen HIRMUn hakijaverkostolle!

Varaa veloitukseton konsultointi

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi