Pitkäjänteisyys on valttia tulevaisuuden työmarkkinoilla

09.03.2022

Pitkäjänteisyys on p*skamaista oppia, koska se vaatii paljon henkisen mielenmaiseman venymistä ja motivaatio pitää monesti repiä omasta selkänahasta. Matkan varrella v-käyräkin hipoo useasti All Time High lukemia..

Kun fokus pysyy oikeiden asioiden tekemisessä ja huoli pois muista stressaavista asioista, joihin ei itse pysty vaikuttamaan, voi oman energian kanavoida tehokkaasti omaan vapaa-aikaan ja työarkeen. Silloinhan ihminen jaksaa myös paremmin eikö vain?

Elämme muutenkin hyvin hektisessä ja meidän aistit yli äyräiden täyttävässä maailmassa, joten fokuksen pitäminen oikeasti omaa arvomaailmaa peilaavissa asioissa on jo lähtökohtaisesti haastavaa. Saatamme uppoutua helposti tunneiksi TikTokin tai muun meemien täyteisen kanavan syövereihin ja havahdumme kun silmissä sumenee klo 01.37. Herää kysymys, sainko tänään mitään aikaiseksi?

Yrittäjänä ja meidän kasvavan myyntialaan keskittyvän suorarekrytointi firman vetäjänä, olen saanut todistaa meidän oman rekrytiimin pitkäjänteisyyttä useamman kerran.

Pitkäjänteisyys on joka kerta palkittu uusilla, vielä palkitsevimmilla positioilla, jotka rakentavat urapolkua harppauksin eteenpäin. 

Johtajana meidän rekrytiimin kasvutarinat lämmittää mieltä. Kun hiomattomasta timantista kasvaa raudanluja suorarekrytoija, voi välillä antaa itselleenkin papukaijamerkin.

Monesti rekrytoijien työhistoriasta ei löydy aikaisempaa suorarekrytoinnin kokemusta, joten rekrytoinnin opit ja kannukset opitaan Henkilöstöpalvelu HIRMUlla.

Meidän työympäristössä myynnin suorarekrytoinnin ja headhuntauksen tekeminen ei todellakaan ole helpoin reitti henkilöstöalalle, koska arki vaatii kasvuympäristössä nimenomaan rohkeaa, ennakkoluulotonta ja erityisesti pitkäjänteistä asennetta onnistumisten eteen.

Kun työarki pyörii pääosin ihmisten parissa niin muuttujia on aina paljon.

Ja mitä enemmän erilaisia kohtaamisia arjessa päästään näkemään, sitä enemmän rekrytoinnistakin opitaan. Toteutushan on hyvin lähellä myynnin tekemistä. 

Näiden uratarinoiden ja meillä onnistuneiden rekrytoijien kautta on mieletöntä nähdä miten suuret yritykset antavat arvoa meidän ympäristöstä saaduille opeille.

//Mika