Myyntikoulutus on julkaistu - ilmoittaudu mukaan

10.11.2021

Myyntikoulutus on tarkoitettu työnhakijoille, joilla ei vielä ole hirmuisesti kosketuspintaa suoramyyntiin tai yritysmyyntiin. Koulutus sopii siis mainiosti uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle tai pidemmän työuran tehneelle alanvaihtajille, jolla olisi kiinnostusta hypätä myynnin pariin. 

HIRMU on toteuttaa myyntikoulutuksen yhteistyössä Ilona.Worksin kanssa. Tänä vuonna alkanut yhteistyö on poikinut paljon ja on loistavaa päästä syventämään yhteistä matkaa tarjoamalla myyntikoulutuksia.  

Koulutus tullaan järjestämään Ilona.Worksin tiloissa Salmisaaressa vielä marras-joulukuun vaihteessa. Päivän kesto on ryhmästä riippuen 4-8h. 

Haluamme tarjota rekrytoinnin rinnalla työnhakijoille mahdollisuuden parantaa myyntitaitoja ja ymmärrystä myyntitekniikoista ja -strategioista. Myyntikoulutuksen aikana käymme läpi erilaisia myyntitapoja, asiakaspalvelua ja myynnin johtamista yksilötasolla. Koulutuksessa käytämme monipuolisia harjoituksia, kuten roolipelejä ja case-esimerkkejä, jotta saavutamme mahdollisimman hyvän oppimistuloksen.

Uskomme, että koulutuksella on suuri vaikutus yksilön myyntimenestykseen ja toivomme, että voisimme auttaa mahdollisimman montaa kehittämään myyntiosaamista. 

Myyntikoulutuksen jälkeen sinulla on arvokasta tietoa ja kosketuspintaa myyntiarjesta aina asiakashankinnasta kauppojen klousaamiseen. Koulutuspäivä antaa sinulle valmiuksia suoriutua myynnin tekemisestä paremmin ja tehokkaammin. HIRMUlla on useita työmahdollisuuksia, joihin sinulla on mahdollisuus hakea koulutuksen jälkeen! 

Jos olette kiinnostuneita kuulemaan lisää koulutuksestamme tai varaamaan ajan koulutukselle, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olen aina valmis vastaamaan kysymyksiin ja antamaan lisätietoja.

Myyntikoulutus on osallistujille veloitukseton (normaalisti 490 €), mutta osallistujamäärä on toki rajallinen.

Ilmoittaudu Mikalle tai HIRMUn rekrytiimille, että olet kiinnostunut tai kysy lisää voisiko koulutus sopia juuri sinulle. 

Voit myös jättää yhteystietosi helposti suoraan meidän rekrytointijärjestelmään Teamtailoriin. Klikkaa tästä niin pääset suoraan oikealle sivulle!

Yhteystiedot:

rekry@hirmu.fi

044 2429 928


//Mika