Seuraa HIRMUn rekrytiimiä SoMessa

15.09.2021

HIRMUlla on mieletön porukka! On ollut huippua rakentaa HIRMUn tarinaa jo kohta neljän vuoden ajan. Helppoa se ei aina ole ollut, varsinkin kun lyhyestä historiasta melkein puolet on käytetty koronan kanssa. 

Sosiaalinen media on tärkeä väline rekrytoinnissa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laaja joukko potentiaalisia työntekijöitä nopeasti ja helposti. Sosiaalisessa mediassa voit jakaa tietoa monipuolisesti asiakasyrityksistä ja avoimista työpaikoista, sekä kuulla suoraan kiinnostuneiden henkilöiden ajatuksia ja kokemuksia.

Sosiaalisen median kanavien kautta, erityisesti Linkedinin, voidaan myös luoda yhteys potentiaalisiin työntekijöihin ja tutustua heihin paremmin. Voidaan esimerkiksi seurata heidän profiilejaan ja kiinnostuksen kohteistaan, jotta pystytään yhdistämään oikeat osaajat ja työpaikat keskenään.

Kaiken kaikkiaan sosiaalinen media on tehokas työkalu rekrytoinnissa, ja sen käyttö kannattaa ottaa huomioon yrityksen rekrytointistrategiassa. Eri kanavia voi hyödyntää niin brändin rakentamiseen, myyntiin kuin työnantajamielikuvankin rakentamiseen.

Kanavasta riippuen kerromme sosiaalisen median kanavissa meidän avoimista työpaikoista, rekrytoijan arjesta ja parodisoimme työnhakumarkkinoita kaikista näkökulmista. 

Alla kaikki meillä käytössä olevat kanavat. Ainakin nämä kannattaa napata seurantaan:

Linkedin - Mikäli sinua kiinnostaa asiallisempi sisältö, ota kanava haltuun ja verkostoidu HIRMUn rekrytiimiläisten kanssa. 

TikTok - Viihdyttävämpää ja rennompaa sisältöä työmarkkinoista

Instagram - Tietoa avoimista työpaikoista ja HIRMUn arjesta, tapahtumista. Myös LIVE-tapahtumia

Facebook - Tiedottamista avoimista työpaikoista ja rekrytiimin arjesta

Jos käytät ahkerasti Linkediniä niin ota allekirjoittaneen profiili seurantaan niin verkostoidutaan sielläkin. Klikkaa tästä minun Linkedin profiiliin.

//Mika