Verkostoidu HIRMUn kanssa - Työllisty nopeammin

27.10.2021

HIRMU.TEAMTAILOR.COM/CONNECT

Verkostoitumalla HIRMUn kanssa Teamtailorin kautta kuulet sinua kiinnostavista työpaikoista ensimmäisten joukossa. Samalla nopeutat omaa työnhakuprosessia ja työllistyt nopeammin.

"Connectaaminen" eli verkostoituminen on Hirmun Teamtailorissa super helppoa ja nopeaa! Käytännössä verkostoitumisen yhteydessä luot hakijaprofiilin, joka auttaa meitä yhdistämään sinua kiinnostavat työpaikat ja Hirmun työpaikat keskenään.

Mitä etua sinulle on työnhakijana verkostoitumisesta?

  • Erotut positiivisella tavalla joukosta ja autat meitä löytämään profiiliisi sopivia työpaikkoja
  • Helpotat omaa työn hakuasi, koska saat automaattisesti sopivista työpaikoista ilmoituksen sähköpostiisi. Ja vieläpä ensimmäisten joukossa!
  • Voit kutsua suosittelijat profiilisi kautta antamaan sinulle "thumbs up" 

Miten verkostoituminen tapahtuu?

  • Ensimmäisenä valitset minkä tyyppinen työarki sinua kiinnnostaa. Vaihtoehtoina on yritysmyynti, kuluttajamyynti, esimiestehtävät tai esimerkiksi työharjoittelu kategoriat.
  • Tämän jälkeen kirjaudut sisään helposti Facebookin tai Linkedinin tunnuksillasi. 
  • Lopuksi voit täydentää hakijaprofiiliasi ja kertoa itsestäsi hieman tarkemmin, joka auttaa meitä löytämään juurikin sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia. 

Kun olet luonut hakijaprofiilin, niin meidän rekrytiimistä joku pirauttelee sinulle ja käy vielä yhdessä läpi mahdolliset työpaikkamätsit tai vaihtoehtoisesti tarkennetaan profiiliasi tulevia työmahdollisuuksia varten valmiiksi. 

VINKKI: Verkostoitumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus jättää vapaaehtoinen videotervehdys. Persoonallinen noin 30-60sek videoesittely itsestäsi esimerkiksi puhelimella kuvattuna tuo todella hyvän lisän profiiliisi. 

//Mika