Kurkkaa kaikki avoimet työpaikat Teamtailorista - Hae helposti ilman ansioluetteloa

06.10.2021

HIRMU.TEAMTAILOR.COM

Linkin kautta pääset selaamaan helposti kaikki HIRMUn työmahdollisuuksia!

Hirmulla on tällä hetkellä avoinna yli 200 myyntiin keskittynyttä työpaikkaa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja kaupungeissa. Työmahdollisuuksia löytyy vähintään 20 Suomen suurimmasta kaupungista ja toki etätyömahdollisuuksia, joita voit tehdä mistä päin Suomea vain. Ulkomailtakin voi työskennellä osassa työpaikoista. 

Pyrimme joka kuukausi avaamaan myös uusia työmahdollisuuksia, jotta kaikille myynnistä kiinnostuneille löytyisi mahdollisimman paljon loistavia uravaihtoehtoja. Myös asiakaspalvelutehtäviä on useita ympäri Suomea. 

Työmahdollisuuksia löytyy kaupungeista riippuen ajanvarauksen, ständimyynnin, suoramyynnin ja yritysmyynnin parista. Palkkamallina lähes kaikissa meidän asiakkaiden työpaikoissa on takuu- tai pohjapalkka ja provisio. Koronan myötä olemme avanneet paljon myös etätyömahdollisuuksia ja kevytyrittäjille erilaisia myyntitehtäviä. 

Teamtailor on siis meidän rekrytointijärjestelmä, jossa julkaistaan keskitetysti kaikki HIRMUn työpaikat. Järjestelmä on todella helppokäyttöinen niin työnhakijan kuin meidänkin näkökulmasta. Ja mikä parasta, työpaikkoja on todella näppärä hakea ja yhdellä hakemuksella voit hakea useampaakin työpaikkaa. Et siis välttämättä tarvitse heti edes ansioluetteloa tai hakemuskirjettä vaan tarvittavat tiedot kerätään haastatteluprosessin aikana. 

Kurkkaa HIRMUn avoimet työpaikat Teamtailorista ja ole rohkeasti meidän rekrytiimiin yhteydessä mikäli sinulla herää jotain kysyttävää. 

Voit myös jättää avoimen hakemuksen "ohituskaistalle".

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE" tästä linkistä, jätät meille käytännössä avoimen hakemuksen. Samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin ja täydentää haluamasi tiedot. Avoimen hakemuksen tekeminen hoituu nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä oikeastaan on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät. 

Rekrytiimin yleinen sähköposti: rekry@hirmu.fi

Rekrytiimin puhelinnumero: 044 2429 928 

//Mika