Katso HIRMUn avoimet työpaikat!

Valitse sinulle sopiva kaupunki, josta etsit töitä - työpaikat näkyvät kaupunkilistauksen alla!

Myyntiagentti, Toteemi

Tampere (etätyömahdollisuus)

Sähkömyyjänä teet työtä ekologisemman arjen eteen. Toteemilaisena edustat Vattenfallia ja tarjoat heidän tuotteitaan uusille asiakkaille.

Pidät loistokollegoiden kanssa asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse, joten tärkeintä on, että tulet ihmisten kanssa hyvin juttuun. Työympäristö on taatusti kannustava ja saat työhön kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta. 

Emme odota sinun olevan myynnin asiantuntija, sillä Toteemilaisilla löytyy hyviä tekijöitä monenlaisilla urataustoilla. Työkokemuksen puute ei siis ole este valinnalle!

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 

Etämyyjä Kotikonttorille

Haemme asiakasyrityksellemme Kotikonttorille itseohjautuvia ja energisiä myyjiä etätyöhön. Yrityksellä on erilaisia myynti- ja markkinointiprojekteja. Etätyössä pääset myymään vaihtuvia tuotteita tai palveluita puhelimitse kuluttajille ja myöhemmin myös yritysasiakkaille sekä buukkaamaan.

Tehtävään koulutus tapahtuu etänä, kuten myös työskentely. Hae paikkaa jo tänään, sillä paikkoja on vain pari jäljellä!

Toivomme, että olet innokas kehittymään myyjänä, puhut sujuvasti suomea, sinulta löytyy oma tietokone ja kuulokkeet sekä internetyhteys, joita käytät työssäsi.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Myyntiedustaja (B2B) HIRMUlle

Helsinki

Myyntiedustajan tehtäviin kuuluu uusien asiakasyritysten etsiminen aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat tapaamisten järjestämisestä, konsultoit asiakkaita heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan, teet tarjoukset ja neuvottelet toimeksiantosopimukset.

HIRMU tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä etänä, hyvän perehdytyksen sekä työvälineet tehokkaaseen työskentelyyn. Palkkamallina toimii provisio, jossa ansiot ovat 2500-5000€/kk. Myös kevytyrittäjyys mahdollisuus on saatavilla.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Buukkari (B2B) HIRMUlle

Helsinki

HIRMUlla buukkarin tehtävässä etsit uusia asiakasyrityksiä ahkerasti ja oma-aloitteisesti. Työhön kuuluu asiakastapaamisten prospektoimista ja buukkaamista sekä asiakkaiden tukemista heidän henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaa

Tarjoamme mahdollisuuden kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työhön, mahdollisuuden työskennellä etänä sekä hyvän perehdytyksen ja työvälineet työhön. Palkkamallina toimii provisio jossa keskiansiot ovat 2000-4000€/kk.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä.

Avoimet työpaikat etätyöhö

Suomi ja ulkomaat

Lähetä avoin hakemus etätyöhön!

Klikkaamalla "OHITUSKAISTALLE", jätät meille avoimen hakemuksen ja samalla voit luoda itsellesi hakijaprofiilin. Nopeasti ja helposti, muutaman klikkauksen juttu. Tärkeintä on, että lisäät yhteystietosi, mutta halutessasi voit vastata kaikkiin kysymyksiin. Mitä kattavammin täytät tietosi, sitä helpompi meidän on löytää sinulle sopivat myyntityötehtävät.

Lue lisää ja lähetä hakemus klikkaamalla tästä. 


Soita ja kysy lisää HIRMUn rekrytiimiltä 044 242 9928!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen niin selvitetään yhdessä minkälainen työ sinulle sopisi parhaiten.