Mitä palveluita HIRMU tarjoaa? 

Rekrytointikampanja tukee kaikkia yhteistyömalleja. Kampanjat sisältävät mm. markkinointimateriaalien graafisen ilmeen, tekstisisällöt, työpaikkailmoitusten kirjoittamisen, niiden julkaisut ja työpaikkoihin liittyvän kampanjakokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen. 

Myyntitehtäviin liittyvää suorarekrytointia voidaan toteuttaa kaiken tasoisiin positioihin (B2C ja B2B). Ajanvaraajat, telemarkkinoijat, ständimyyjät, suoramyyjät, yritysmyynnin osaajat, tiiminvetäjät, myyntipäälliköt ja myyntijohtajat tai muut myyntiin liittyvät toimihenkilörekrytoinnit. 

Työnhakijoiden hakemusten välittäminen on kevyt ja nopea tapa tehostaa yrityksen omaa rekrytointia. Muutaman mitattavan kriteerin perusteella jaetaan sovittu määrä hakijoiden työhakemuksia, jotka asiakasyritys pääsee itse haastattelemaan. 

Mikäli yritys haluaa itse tavoittaa myyntialan osaajia  houkuttelevalla ilmoituksella ja toteuttaa itse rekrytointimarkkinointia, tämä voi sopia sinun yritykselle! Myynnillisen työpaikkailmoituksen luominen on HIRMUn bravuuri, jonka tarkoitus on tuottaa joko määrällisesti tai laadullisesti juuri oikeanlaisia hakemuksia. 

Suunnittelemme asiakkaan kohdeyleisölle sopivan mediakokonaisuuden, johon toteutamme sovitun pituisia rekrytointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen ohjaavia markkinointikampanjoita. Yleisimmät sosiaalisen median kanavat, joita hyödynnämme ovat TikiTok, Instagram, Linkedin ja Facebook. 

Toteutamme myyntikoulutuksia asiakkaidemme myyntitiimeille, jotka keskittyvät myynnin kasvuun eli pureudumme asiakashankintaan ja  ajanvaraukseen puhelimella tai myyntitulosten parantamiseen kentällä/ ständillä. 

Teemme myös koulutusohjelmia työnhakijoille, joihin asiakkaat voivat osallistua ja löytää sen kautta uusia myyjiä omaan tiimiinsä. 

Soita ja kysy palveluista lisää Mikalta 

040 8483 887 tai lähetä tarjouspyyntö